IRCEUX!

igår fick irceux åka iväg till himmlen! :( det där dumma benbrottet ville inte bli bättre så han blev utdömd :(
men nu har han det bra iaf!
alla kommer sakna honom tillomed thea tror jag! det är irceux som är alla hästar enligt henne! irkåå!
rip!

en peruk i avloppet!

haha ja det var just vad det var! ante städade toaletterna nyss och i brunnen och själva röret till badkaret så var hela mitt hår typ! konstigt att jag ens har nå hår på huvudet när man såg hur mycket det var där nere! uuuuh!
jag tappar nog sjukligt mycket hår! måste börja käka nå vitaminer kanske?

i morgon blir vi granne med mikkan och pierre! haha! dom håller på att sälja huset och det är homestylat inför visningarna så dom bor i en husbil nu! och den ska stå utanför oss så dom kan bajsa och duscha hos oss som mikkan sa! haha :)

anna har lånat våran bil i veckan så ante får köra omkring i en toyota starlet! hihihi! han är mobbad!
jag behöver då ingen bil! känner mig sjukt duktig faktist! cyklar till jobbet varje dag! blir två mil tur och retur! good work! :)
längtar såå till helgen! ska bli så sjukt skönt att vara ledig två dagar! :) och sen att jennifer kommer på besök blir pricken över iet!

nu är det min tur att städa! men jag ska bara dammsuga lite! blir the big cleaning nästa vecka!

ledig!

jag har varit ledig idag! det har varit underbart skönt! var som en evighet sedan! men i morgon jobbar man igen :(

var på stugfest igår! hade lite släkt middag, det var jätte trevligt! :)  synd bara att saaben inte fick det så roligt ;)
min kusins kille råkade skrapa i den när han skulle backa ut från parkeringen! :( men sånt är livet! den går ju att laga! värre saker kan hända!

idag har vi varit hos vossan och gjort ett dräktighetstest! det var hur krångligt som helst och tog en timme att göra också funkade det inte, så vi vet fortfarande inte om hon är dräktig eller inte! men vi hade en mysig dag iaf, jag mikkan och petra! hade med oss fika och godis som vi picknickade på där i bilen i regenet! hahah!

sen nu ikväll så har jag och ante varit hos mikkan och pierre och kikat film, såg en rätt så skum film på trean! tog ett tag innan man fattade något, men tillslut så var den helt okej!

i helgen kommer jennifer på besök! det ska bli riktigt kul! vi har inte umgåtts ordentligt sedan oktober tror jag! det är fasen skandal! det vi har träffats efter det är en gång i februari när hon kom hit och snabbhälsade på en kväll, och en gång i april när hon kom förbi med en pressent till mig! annars har vi inte träffats något! det är pinsamt dåligt! men nu ska det bli av iaf! :)

har råkat bli fast i farmville på facebook! hahha
måste nog dit och skörda nu!

hörs! pusshej