Ny vecka!

Ja måndag betyder ny vecka i graviditeten, vecka 18 går vi in i idag!
bara ca. 1 vecka kvar till ultraljudet! så himla spännandeeee! :)
Hoppas att bebisen vill visa upp sitt kön för oss! Vi är nyfikna :)Så här stor ska bebis vara i v.18, känns helt sjukt att man har en sån där i sig :) hihi! En minibebis!

Ikväll har jag kännt bebben hur mycket som helst, det är så mysigt! Önskar att det var varje dag man fick sånna livstecken! Men det börjar väl bli mer och mer nu förstås :)

Hade redovisning av grupparbetet på skolan idag, det gick bra faktiskt! Vi fick jätte bra kritik från läraren!
Så nu är det bara hemtentan kvar sen är den här tråkiga kursen slut! wooho!
Jag och Linda ska beta av hemtentan i veckan! Jag ska även hinna med att jobba onsdag, torsdag och söndag! Hoppas de andra dagarna räcker till :)

När jag kom hem från skolan tog jag tag i lägenheten! Bytte till julgardiner och julpyntade och höll på och hade just börjat dammsuga när Ante kom hem från jobbet, då var han så gullig att han tog över och städade klart resten, så nu har vi så mysigt och fint här!

Jani och Helena kom förbi på en kopp kaffe också, det var trevligt :)

Nu ska jag hänga upp tvätten sen blir det nog en kvällsmacka innan sängen!
Pusshej!

Hemska graviddrömmar!

Fyfan vad jag var skakis i morse! Drömde att bebis var död när vi fick se den på ultraljudet, sen började det forsa blod. Jag grät så mycket att jag vaknade, sen hade jag svårt att skilja på om det var en dröm eller om det hade hänt! Som tur är var det en dröm. Och jag hoppas verkligen att det inte var någon sanndröm!

Kommer ju vara så nervös när dagen kommer. Bara drygt en vecka kvar nu, skönt! :)


I morgon ska vi till mamma och ha lite adventsmys! Jullunch och skyltsöndag. Vi var på inflyttningsfest hos Mikkan och Pierre ikväll, jag bangade rätt tidigt men Ante lär väl bli kvar där till morgonkvisten. Så vi får se hur pigg han är på att ha adventsmys ;)

Nu tänkte jag krypa in undet täcket!
Godnatt!

Med begär från Malin ;)

Haha ja jag trode jag hade lagt ner bloggen helt! Men när jag kommer hit och kikar idag så ser jag att några tappra själar är inne och tittar varje dag! Vilken besvikelse att se samma inlägg varje dag i över två månader!

Nu ska jag tydligen börja bebisblogga! :) Måste väl vara som alla kändisar som har gravidbloggar ;)
Tänkte faktist vara så pass snäll att jag ska bjuda på två magbilder, en från v.14 och en från v.17 (igår)


Lite skillnad har det blivit i alla fall! Längar tills den är stoooor! :)

Idag ska vi bjuda min kusin Malin och hennes Alexander på middag, det blir såkallad Emma mat ;)
Malin är också på tjocken! Dom ska få bebis en månad innan oss! Det ska bli så kul att gå och mysa med våra barnvagnar tillsammans!

Som ni alla säkert vet har vi ju fått kämpa lite jag och Ante, nu verkar det äntligen gå vägen den här gången *pepparpeppar* Vi har varit på ultraljud i v.8 och lyssnat på hjärtat i v.14, sen har vi rutinultraljudet om två veckor, kommer vara så nervööös! Men förhoppningsvis kommer allt se bra ut! :)

Ska försöka blogga någon/några gånger i veckan nu framöver, förbered er på mycket gravidsnack! ;)
Pusshej