svallande hormoner..

idag har hormonerna svallat! har varit som en tickande bomb hela dagen. vet inte om det beror på att jag sover så dåligt nu förtiden eller vad det kan vara.

men bägaren rann tillslut över iaf och jag grät som en galning, av ingen anledning egentligen det bara kom!
eller ja det som fick det att brista var nog att ica röbäck hade stängt tidigare pga valborg så att jag inte kunde köpa godis! hahah :)

10 dagar kvar till bf idag! jag hoppas på att max gå över 14 dagar så max 24 dagar kvar nu då :) fast för min del kunde det gärna få vara 24 timmar ;)

 

nu ska jag ta tag i orken och fara och köpa godis på någon annan affär!

magen

jag har fotat mig själv, det var inte det lättaste :P

 

 

åh vad jag längtar efter att få se vem det är som bor där inne!

magsjuk sambo

japp ante är magsjuk och inlagd på sjukhuset. första gången på de här tre åren sen han tranplanterades som han har blivit tvungen att vara inlagd! stackarn fick inte behålla något det kom direkt upp och ner från båda hållen så fort han drack ens vatten. så inatt vid halv ett så skjutsade jag in han till sjukan.

typsikt nog så var vi som sagt och hälsade på malin, alexander och sötaste lilla hardy igår just innan ante blev sjuk så jag håller alla mina tummar och tår att inte hardy, eller någon av de nyblivna föräldrarna för den delen, blev smittad!

än så länge har jag klarat mig iaf *peppar peppar*.

igår gick vi in i v.39 så nu är det inte länge kvar tills bebisen kommer! skulle vara så jobbigt att bli magsjuk nu på slutet, har redan varit magsjuk två gånger under den här graviditeten! och gravid och magsjuka är ingen bra kombo kan jag lova!

jag glömde tyvärr att fota hardy när vi var där så jag kan inte bjuda på någon bild, men mamma malin har bilder i sin blogg.

idag ska jag på stan med lillasyster och köpa lite sista grejer till bebisen. behöver massa sånna här skötgrejer, salvor, tvättlappar, blöjor m.m.

ska försöka ta en ny magbild ikväll och lägga in!
pusshej!