cider, mamma-bebis träff och resa!

i fredags hade jag och ante lite myskväll och åt gomaten och drack lite öl och cider. jag gav en tom ciderbruk till wille och han blev som tokig! han tyckte att den var såå rolig att titta på och framförallt äta på! undrar om det var sött på utsidan? ;) haha.
idag har vi varit på mamma-bebis fika! roligt att träffa massa kompisar :) hihi!fr.v ida, tyra, william, inara och isabelledet fanns roliga leksaker där :)william och liam :)ida, lina, william, liam och isabelle :)

vi hade tänkt att ta en bild på alla bebisarna uppradade i åldersordning men när vi kom på det så hade hälften av dem somnat :) det var tydligen jobbigt att "leka" med sina kompisar :)

och resa ja....

vi ska till kanarieöarna!!!!!!!! tjoooohoooo! :D
jag, ante och william och malin, alexander och hardy! :D:D:D:D
fasen vad vi ska peppa nu fram till december!! jag vet att folk (inklusive jag) tycker att det är dumt att resa med små barn för dom uppskattar det ändå inte osv. men i december på kanrieöarna är det ändå som typ svensk sommar så dom kommer nog inte märka nån skillnad från i sommar.
wille kommer vara 6½ månad och hardy 7½ månad. så dom kommer klara det galant.
och vi vill inte pressa på stranden ändå så. sen kan man ju turas om att vara med barnen. vill jag och malin ligga och pressa i två timmar så kan vi ju göra det. och vill ante och alexander bada i två timmar så kan dom göra det osv. :D

hur som helst så är det hit vi ska..

https://www.fritidsresor.se/resa/spanien/gran-canaria/playa-taurito/paradise-lago-taurito/?season=vinter-10-11

och vattenlandet är inte till för wille och hardy om ni trodde det ;) hehe.
4:e december åker vi! tagga malin!!

nej nu måste wille nattas!
pusshej!

 

sprutor och feber!

wille fick sina 3-månaders sprutor igår! det gick bara bra, han kände inte ens av första sprutan. men den andra som tydligen skulle svida lite mer blev han ledsen av. men det gick över lika fort. sen på kvällen fick han feber så nu har han fått sin första alvedon också! gav han en innan natten och han sov då som vanligt nästan så jag tror det hjälpte! idag har han varit lite gnälligare än vanligt så det kanske satt i lite feber idag med.

ikväll kom jennifer hit med en doppresent till william! hon är såå himla bra på presenter jennifer. hon som inte ens var bjuden på dopet! :/ han fick en jättefin tavla där det står när han är född, hur lång han var och hur mycket han vägde! hon berättade om deras resa också och oj vad kul det lät! vill också till london! :) efter det gick vi till sara och mattias och fick träffa lilla alice! så himlarns söt och liiiten! william har inte ens varit så liten (förutom i magen då ;) ) så nu känns ju wille som en jättebebis! haha :D

men han är ju ganska stor också :) och idag blir han 3 månader, stora killen!
noname

jadu jag kom inte på någon rubrik, så det fick bli noname :P haha!

idag har jag och wille varit och hälsat på hos annica och hennes lille ludvig! så sööt en liten kille. och jag säger det igen: jag längtar tills wille blir någon månad äldre så han "kan" lite mer :D det var trevligt att träffa annica igen och få se hur dom bodde! efter besöket där åkte vi vidare till moster pia och håkan som är här uppe och städar ur sitt hus! dom har ju flyttat ner till skåne nu så dom ville iaf träffa william så vi åkte dit :)

sen nu ikväll så kom mormor på besök och ville pussa lite! nu försöker jag få wille att somna själv i sin säng! får se hur det går ;) hehe!ps. jag har tränat idag också ;) tjoho! jag är duktig! åkte dit i morse kl 10 och var inställd på att få köra bodypump. men då visar det sig att den började 9.30 så jag fick köra spinning istället! puh säger jag bara, shit vad jobbigt! men det gick ju det med. huvudsaken är att jag rör på fläsket ;)

pusshej!