cider, mamma-bebis träff och resa!

i fredags hade jag och ante lite myskväll och åt gomaten och drack lite öl och cider. jag gav en tom ciderbruk till wille och han blev som tokig! han tyckte att den var såå rolig att titta på och framförallt äta på! undrar om det var sött på utsidan? ;) haha.
idag har vi varit på mamma-bebis fika! roligt att träffa massa kompisar :) hihi!fr.v ida, tyra, william, inara och isabelledet fanns roliga leksaker där :)william och liam :)ida, lina, william, liam och isabelle :)

vi hade tänkt att ta en bild på alla bebisarna uppradade i åldersordning men när vi kom på det så hade hälften av dem somnat :) det var tydligen jobbigt att "leka" med sina kompisar :)

och resa ja....

vi ska till kanarieöarna!!!!!!!! tjoooohoooo! :D
jag, ante och william och malin, alexander och hardy! :D:D:D:D
fasen vad vi ska peppa nu fram till december!! jag vet att folk (inklusive jag) tycker att det är dumt att resa med små barn för dom uppskattar det ändå inte osv. men i december på kanrieöarna är det ändå som typ svensk sommar så dom kommer nog inte märka nån skillnad från i sommar.
wille kommer vara 6½ månad och hardy 7½ månad. så dom kommer klara det galant.
och vi vill inte pressa på stranden ändå så. sen kan man ju turas om att vara med barnen. vill jag och malin ligga och pressa i två timmar så kan vi ju göra det. och vill ante och alexander bada i två timmar så kan dom göra det osv. :D

hur som helst så är det hit vi ska..

https://www.fritidsresor.se/resa/spanien/gran-canaria/playa-taurito/paradise-lago-taurito/?season=vinter-10-11

och vattenlandet är inte till för wille och hardy om ni trodde det ;) hehe.
4:e december åker vi! tagga malin!!

nej nu måste wille nattas!
pusshej!