min dator är så seg att klockan börjar gå efter...

något fel är det på datorn!!

när jag satt och ammade tidigare idag så tittade jag på datorklockan som då var 14.16 tror jag de var. kollade dit efter en liten stund och då var den 14.30. trode jag blivit knäpp och haft en blackout på en kvart eller nått! men nu så hände det igen! klockan på datorn var 21.11 men på text-tvn var dfen 21.25. och efter en liten stund hoppade datorklockan till sig igen!

ropade då till ante som var i köket att min dator är så seg att klockan börjar gå efter! haha han tyckte att det var så roligt att han sa att om han hade haft en blogg så skulle han skriva det där. så därav detta inlägg! :P

måste rensa upp datorn här någon dag, den är faktiskt sjukt seg. musplattan laggar så att jag råkar klicka på fel saker hela tiden!

nej nu vaknar wille!
pusshej!

glad överaskning!

tjoho :) pratade med janna idag och hon påminde mig om att hon kommer hem på tisdag! :D jag kan behöva en dos av janna just nu. den här dagen har kännts väldigt långtråkig!

nu ska jag och ante se på snabba cash!

duktiga killen

william tränar nacken med pappa ikväll! eller tränar och tränar, han vill bara lyfta upp sig hur man än har honom. om han ligger på mage så lyfter han upp huvudet och om han halvligger i knät på en så gör han som sit-ups för att komma upp! han vill bara upp upp upp :) sötisen!kikar på pappa!men efter en stund blir det lite jobbigt :) hihi!

2 månader idag! våran stora älsklingskille :)