och just det..

blev aldrig något besök i kåsböle idag! william var fortfarande snorig också var han supergrinig i morse så vi skippade det. får bli en annan dag :)

William går!

ja nu har det hänt! nu vågar han äntligen gå mellan oss när vi sitter på golvet! hittills har han bara gått om man hållt han i handen eller om han råkat glömma av sig osv. men nu går han varje gång vi provar. så nu släpper det nog snart hoppas jag :) man blir så stolt i mammahjärtat! även han blir väldigt stolt ser det ut som :)

vi skulle försöka filma det idag, men då blev han så exalterad så han bara kastade sig mellan oss. men lyckades få med en ganska stabil sväng!

snoris!

william är snorig! så han har fått vara hemma igår och idag. så himla typiskt, det blir ju nästan så att man tappar inskolningen lite. för i morgon är han ledig också, för vi ska åka med monika och hälsa på jenny och hennes familj i kåsböle! så vi får se hur det går på torsdag när han ska lämnas på dagis igen! jag skulle tro att det går bara bra, men man vet ju aldrig.

ska bli så kul att hälsa på ute i kåsböle i morgon! var så länge sen vi var där att vi inte har träffat någon av hennes små killar än. och då jennys karl är bonde så blir det säkert jätte kul för william att hälsa på kossorna :) fullt med kaniner har jag sett att dom har också, kanske andra djur med? ja kul ska det bli iaf :) för er som inte vet vem jenny är så jobbade vi tillsammans på salong d´Or ett par år :)

uppdaterar med bilder sen!