Håll ut

Jag lovar att uppdatera ett om julen snart.. Har bara inte haft tid att sitta vid datorn nån längre stund.

Kan bara snabbt informera er om att den har varit underbar och vi måste ha varit väldigt snälla i år då både jag och William fått nästan allt på våra önskelistor till tomten ;)

Jag fick bland annat den sista och mest skämtsamma önskningen. :D

Nu blir det sängen så jag orkar upp i morgon. Blir badhuset på förmiddagen.

Ps. Ipaden har en väldigt rolig app ;)

Nu är det jullov!

Idag var sista dagen på skolan för det här året :) Nästa år börjar vi den 2:a januari. Och vi har faktist inget arbete som måste göras nu under julen så nu är man ledig :) Umgås med vänner och äta god mat är ju det man tänker på då, Men vi får se om det blir något sånt. William hade som sagt magsjuka i helgen och nu mår Ante dåligt. :/ Jag håller tummarna att han inbillar sig för att han är så rädd för att bli sjuk. För blir han sjuk idag eller i morgon blir det ju inget julfirande för han. :( Dels så blir han ju inlagd. Och dels så vill väl ingen träffa han då för han smittar väl säkert fortfarande då. :( Hoppas iaf att jag och William håller oss friska nu så att William får fira jul med nån av sina föräldrar iaf. William är som frisk nu. Han spydde senast i lördags så. Håll tummarna för oss. Vill inte att det ska bli som förra året :(

Längtan till jul

Längtar så sjukt mycket till jul :) därför känns det så jobbigt om vi ska vara sjuka över julen :/ William fick magsjuka i fredags. Spydde en gång fredagskväll och en gång igårkväll och där i mellan har han varit helt som vanligt. Pigg och glad och hungrig ;) idag har han bara fått flytande mat. Så vi hoppas att det inte blir nån spya ikväll.

Igår myste vi iaf med julmat och imorse hade vi lite adventsmys :) måste ju mysa till det även om det är sjukstuga här.