9 månader!

glömde ju ta en bild i torsdags (ja som jag skrev är jag helt sämst på att komma ihåg att fota) men det får bli en bild från idag istället :)stora killen som älskar att klappa händerna :)

ska försöka mig på att lägga upp en film också, vänta lite....funkar det? ja jag tror det! tjoho jag klarade av att få in en film på bloggen! nu ska det bli mer av det :)
ni får ha överseende med min vackra sång :P huvudsaken att william är söt ;) haha!

ny bilstol och helgbesök :)

i helgen har david, mona och alva varit här och hälsat på :) så trevligt med lite besök! på lördag på dagen var vi runt på lite butiker och kikade. vi fick med oss en multi-tech från babyproffsen! så skönt att vi äntligen köpt en stol åt han :) dom hade den nedsatt från 3799 till 2999 också hade vi en bonuscheck på 442 kr så det hela blev lite drygt 2500 för en multi-tech! så det kändes kul :)sen på eftermiddagen åkte vi till per som hade 30års kalas! åt god buffe och tårta och grejer! riktigt trevligt. men vi åkte hem i tid tills barnen skulle sova så det blev en lugn kväll :) och tråkigt nog så spydde william efter vällingen, det gjorde han ju även i fredags så antingen har han helt plötsligt blivit allergisk mot välling eller så har han magsjuka igen! jag är så less på det här nu, när ska han få vara frisk???? som tur är så verkar han inte så sjuk. för han har ätit som vanligt och varit på sitt vanliga humör i mellan. vi får se hur det går efter vällingen ikväll.. spyr han igen måste vi kanske kolla upp om han är känslig mot något?

som vanligt så är jag kass på att ha fram kameran så inga bilder blev tagna på sötkusinerna :( jag måste verkligen skärpa mig på den fronten! dom var så söta tillsammans. när den ena klappade händerna gjorde den andra också det osv :) sötisarna! det är så roligt att se hur william lyser upp när han är med andra barn. han verkligen älskar det!

och igår så sa han typ tutte! två gångner när mona gav han tutten och sa "är det din tutte" (eller liknande) så lät det exakt som att han sa tutte. lite sådär viskande. :) så nu kanske han börjar med lite mer ord, det skulle vara kul :)

nej nu ska vi fortsätta söndagsmyset här i sofforna!

puss på er!

sjuk...

har varit hemma från jobbet idag! har varit förkyld hela veckan egentligen, men i dag blev det för mycket. var såå trött i morse. skulle aldrig ha orkat med en dag på jobbet idag! men nu efter en dag med vila så känner jag mig mycket bättre, så i morgon blir det jobb igen!

ante har tränat med wille så nu står han faktist rätt bra när han håller i sig i saker! själv skulle jag nog inte våga lämna han sådär men...
insåg här för någon dag sen att jag inte har använt det där handavtryckskittet som han fick i doppressent! känns trist att man inte gjorde ett minne på hur små händerna var egentligen :/ men får ta och göra ett avtryck i morgon på niomånaders dagen :)

nej nu fick jag hjärnsläpp så det får räcka för idag!

pusshej!