ny bilstol och helgbesök :)

i helgen har david, mona och alva varit här och hälsat på :) så trevligt med lite besök! på lördag på dagen var vi runt på lite butiker och kikade. vi fick med oss en multi-tech från babyproffsen! så skönt att vi äntligen köpt en stol åt han :) dom hade den nedsatt från 3799 till 2999 också hade vi en bonuscheck på 442 kr så det hela blev lite drygt 2500 för en multi-tech! så det kändes kul :)



sen på eftermiddagen åkte vi till per som hade 30års kalas! åt god buffe och tårta och grejer! riktigt trevligt. men vi åkte hem i tid tills barnen skulle sova så det blev en lugn kväll :) och tråkigt nog så spydde william efter vällingen, det gjorde han ju även i fredags så antingen har han helt plötsligt blivit allergisk mot välling eller så har han magsjuka igen! jag är så less på det här nu, när ska han få vara frisk???? som tur är så verkar han inte så sjuk. för han har ätit som vanligt och varit på sitt vanliga humör i mellan. vi får se hur det går efter vällingen ikväll.. spyr han igen måste vi kanske kolla upp om han är känslig mot något?

som vanligt så är jag kass på att ha fram kameran så inga bilder blev tagna på sötkusinerna :( jag måste verkligen skärpa mig på den fronten! dom var så söta tillsammans. när den ena klappade händerna gjorde den andra också det osv :) sötisarna! det är så roligt att se hur william lyser upp när han är med andra barn. han verkligen älskar det!

och igår så sa han typ tutte! två gångner när mona gav han tutten och sa "är det din tutte" (eller liknande) så lät det exakt som att han sa tutte. lite sådär viskande. :) så nu kanske han börjar med lite mer ord, det skulle vara kul :)

nej nu ska vi fortsätta söndagsmyset här i sofforna!

puss på er!

#1 - - Anonym:

hur länge räcker den där stolen? spydde han mkt när han spydde upp vällingen? de ska tydligen vara kaskader när dem är allergisk om jag fattat rätt... :) våran gosse är inte så bra på att äta välling han, de hade varit skönt om han ville det för de är som enkelt.

#2 - - Marie:

Tyra har kräkts mkt på nätterna nu när hon hostar. Har testat att göra egen gröt på vanliga havregryn så hon ska slippa mjölkprodukter på kvällen. Det har hittills fungerat bra!