William har besök hos sin farmor och farfa...

img_4532 (MMS)

William har besök hos sin farmor och farfar :)  Jag har inte tid för bloggen nu men jag uppdaterar när vi kommer hem! Har massor av bilder! Både från Gällivare och Bredbyn! :)

strandhäng och ulvön!

veckan har spenderats med strandhäng och en tripp till ulvön. :) dock så har william blivit förkyld av allt badande :( han verkar lite bättre idag så jag håller tummarna att han piggnar på sig så vi kan åka till gällivare senast tisdag!

jag ska som vanligt ge er uppdateringen i en bildbomb....första stranddagen var lite mulen till och från men vi härdade ut och stannade tre timmar iaf :)och william som äääälskar att bada var inte bangen trots att det bara var 16 grader i vattnet (tror dock att det var varmare där det var så grunt) :)byggde sandkakor med pappa :)for ut på egna äventyr :)gungade :)utslagen hjälte med sandmustasch påväg hem :)stranddag nummer två var betydligt varmare så då fick man smaka glass av moster nina :)efter stranden blev vi bjuden på middag hemma hos mormor :)här sitter vi i torsdags och väntar på båten till ulvön :)det var spännande att åka båt :)på ulvön hade dom en superrolig sten som den kom vatten ur :Dsnygg i sin första flytväst! den måste man ha när man ska ut med båten :)man fick även följa med på fisketur på kvällen :)nettan fiskar :)

jag har kommit på mig själv med att sen william föddes finns det bara bilder på han i princip! haha, man glömmer som bort att fota alla andra. ska försöka tänka på det så att ni får se annat än bara william ;) fast det är väl det enda man behöver se? eller hur? ;)

nu ska vi tvätta kläder och kurera oss idag så att vi får åka vidare på nästa semester :)