fullt upp

idag har jag fullt upp! håller på och fixa massa saker inför resan till gällivare i helgen med möhippa på schemat :D så william tänkte att han skulle hjälpa mamma att blogga lite så hon hinner göra allt det där andra ;)men jag tror jag skippar största "to do" saken idag och det är städningen... den får ante ta hand om i helgen, det är hans tur den här gången :P

jag har levererat en present hem till malin och alexander idag! malin fyller år i morgon och dom kommer hem från spanien på lördag (tror jag?) så då står det ett paket där och väntar på henne :D

jag och ida var syndiga och åt chips igår och nu ser jag att william smyger sig närmare och närmare skålen för att försöka tjuvsmaka lite.. men mamma ser allt! :) haha.nej nu måste jag återgå till sysslorna..

men oj vad det ekar här!

en ettåring och sommarväder gör så att man inte har tid till bloggen helt enkelt! men men jag ska försöka hålla den i liv iaf. :)

jag måste bara säga att jag trivs som fisken i vattnet här på berghem! :) har aldrig tivts så bra på någon av de andra ställerna vi bott på. så jag ångrar inte en sekund att vi sålde och flyttade hit! allt är som perfekt här, eller iaf just nu när vi har dessa grannar iaf. anna bor bara på andra sidan vägen och nina bor på gångavstånd och ida bor bara ett stenkast bort. också malin och alexander som också bor nära.
jag slogs av den här tanken när jag var ute och promenerade igår. och på tal om det så är ju som allt på promenadavstånd också. skolan, stan, sjukhuset och dom vi umgås med mest. och sen är det ju så fint här också! :) ja jag slår ett slag för rågången! ;) haha.william gillare också ;)theas gamla t-shirt :)

bilder..pottan är rolig! dock så fattar jag inte riktigt vad jag ska göra med den ;) så jag sitter väl här och ser glad ut iaf!att jag nästan kryper på rätt sätt är också superkul :Dhär får du en slängkyss :)blodpuddingskladd! :)

fick en bra film på när han hoppar på rumpan.. slänger in den i morgon, hinner inte nu!