våffeldagen lite senare..

hehe ja jag missade totalt våffeldagen på antes födelsedag så jag och nina tog igen det igår! :) tog en våffelbrunch sådär på förmiddagen..försökte ta snygga "blogg"matbilder, men det var inte så lätt :P

william fick äta våfflor till lunch han med, det var väldigt godkänt :)


idag är vi ensamma jag och wille, moster nina måste ju jobba ibland också! hehe :) så vi ska nog ta oss ut på en promenad om en stund när wille ska sova.

ha en bra dag!

 

nanny nina!

idag har nina varit nanny till hardy! malin skulle på föreläsningar så då blev nina inhyrd! ;) och eftersom nina bor här så kom hardy hit i morse. det var så fint väder idag så vi bestämde oss för att gå på en långpromenad. jag behövde ändå till apoteket så vi tog en tur till teg..

härligt med promenad på slätten!hardy behövde lunch (william hade ätit innan vi gick) så vi passade på att gå in på öppna förskolan när vi ändå var vid apoteket :)william fick leka med lite pussel :)

efter det gick jag och nina och fick oss lite lunch innan vi promenerade tillbaks hem. :)

väl här hemma så har jag äntligen städat ordentligt efter festen i lördags! blev aldrig av igår då damsugaren strulade! så nu känner jag mig lugn och fin igen. jag blir så stressad och mår dåligt när det är smutsigt/stökigt hemma.

nu blir det godnatt!

pusshej!

 

oh no!

när ante kom ner till övik och dom skulle åka iväg så fungerade inte lastbilen som den skulle och delen dom behöver får dom inte förns i morgon så ante sover i bredbyn i natt också åker dom iväg i morgon så fort dom kan istället. men då blir dom ju även borta längre också! som det lät nu skulle han komma hem tidigast fredag! så det blir singel vecka! samtidigt som det är skönt att vara ifrån varandra ibland så kommer jag sakna honom också! :/ är heller inte lika enkelt att vara ensam med wille. visst man klarar det ju galant, det finns många ensamstående föräldrar. men när man är van att alltid ha avlastning så blir det lite segt ;)