Mysfredag

Vi har haft en riktigt mysig fredag här hemma! Efter middagen lekte vi hela familjen. Vi byggde först hus och flygplan med dupplot. Sen tyckte ante att klädde William ut sig till ewok när han satte tröjan på huvudet. ;) efter det blev det högen på Ante och lite kurragömma :) sen kikade vi Bamse när William åt välling osv inför sänggående. Kanske låter som en vanlig kväll för er andra med barn, men i ärlighetens namn så är vi rätt dåliga på att leka med William. Vi är så bortskämda med att han roar sig själv för det mesta.

Nu har vi lagt oss i sängen för att läsa både Ante och jag. Det hör också till ovanligheterna. ;)

Konstigt

Oj vad konstigt det förra inlägget blev?!

Dagens garderobsrensning resulterade i två sopsäckar fyllda med kläder! Helt sjukt vad jag samlat på skit! Det var inget som kändes svårt att slänga direkt. Känns så skönt och fridfullt att titta in i garderoberna nu :) Nu är det bara alla andra skåp fyllda med skit som måste rensas! Men det får bli en annan dag.

Kurslitteraturen hann jag inte fixa idag så det får bli imorgon. Imorgon ska jag även få följa med Malin och titta på hennes nya lägenhet, hon får nycklarna dit imorgon :)

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite skönlitteratur. Måste ju passa på innan skolan börjar och huvudet blir fullt av kurslitteratur ;)

Gällivare-häng ;)

Ja nu har vi hängt i Gällivare ett par dagar! Riktigt mysigt var det att få träffa lilla pigan! Hon är så fin och liiten :)

Wille och Mario hade roligt även fast de bråkade rätt mycket också. Vi hann med lite lekpark och annat kul. Dom gaddade verkligen ihop sig grabbarna, skulle göra allting likadant. :)

William tyckte att det var spännande att åka tåg. Han var lite svår att underhålla på vägen upp men hemvägen var han riktigt duktig och satt på sin plats hela vägen. Han charmade alla omkring oss och blev bjuden på diverse saker. Haha det var så kul när han såg att tyskarna som satt bakom oss öppnade en chipspåse. Han behövde inte ens fråga om han fick smaka. Utan han satt bara och såg söt ut och kikade på dem mellan sätena så ser jag att det börjar komma chips där ifrån ;)

Dom som satt mittemot oss tyckte att han var så himla snäll och duktig. Han satt med hörlurarna och iphonen och sjöng med till Markoolio, det tyckte dom var roligt :)

Idag är han på förskolan och jag ska ta tag i att fixa kurslitteratur och rensa garderoben!

Ha en bra dag!