Bröllop

Orkar inte blogga idag. Lite trött efter gårdagens bröllop ;) men ville bara länka till Malins blogg då hon lagt in lite söta bilder på killarna. William sov nämligen där inatt :) www.barbamalin.blogg.se

Bröllopet var så himla fint och festen var grym! Kan blogga mer om det sen. Gokväll på er :)

Sjukstuga

Idag tyckte jag att William hade varit sjuk klart och lät han fara till förskolan. Men när jag kommer och hämtar honom säger dom att han nog borde vara hemma imorgon igen :/ Lillgubben hade varit grinig och trött hela dagen. Vilket vi verkligen märkte när vi kom hem. Det straffar sig att vilja tillbaka till jobbet för snabbt. Så imorgon ska mormor vabba så missar jag ingen mer praktik och Ante, som redan missat hela januari ungefär, får också jobba. Tur att mor- och farföräldrar också får vabba :)

Det är så pinsamt att jag for tillbaka med han förtidigt när jag själv brukar gnälla över föräldrar som gör så när jag jobbar. ;)

Ikväll har jag trotsat min egen förkylning och varit och tränat. Så skönt :) Kan ju inte låta lite snor göra så att kortet ligger och rostar i börsen ;)

Nu hopp i duschen sen lite serier innan sängen.

Puss på er!

Myspys

Blommor, godis och gomiddag :) Ante fick sig även några nya kallingar, då han gick i trasiga igår ;) Och William fick sig en liten nalle av pappa sin :) tulpanerna som jag köpt till Ante såg förresten mesiga ut bredvid buketten jag fick av han ;)

Skriver från telefonen så kan inte fixa bilderna som jag vill ha.