Tråkig blogg

Ja här är det som dött. Ska försöka rycka upp mig igen ;)

Snabb recap av januari är iaf att Mycket skit har hänt. Sjukdomar, tråkigheter osv. Får hoppas februari blir en bättre månad.

Piggar upp det här inlägget med en bil på William som gillar att styra sin vagn ;)

Nyår och trettonhelgen

Nyårsafton spenderade vi med Jossan och Micke. De kom hit och åt middag och vi spelade spel, lekte med William, surrade och hade trevligt :) En väldigt lugn och skön nyårsafton. Kameran var dock ur funktion då så det blev inte så många bilder tagna.. några med telefonen bara.Jag hade varit pysslig och gjort namnskyltar till tallrikarna :)William dansar och taggar som vanligt :)Haha Ante skulle hälla upp lite snacks och valde dessa fina ;)Jossan och Micke skålar på tolvslaget, dock lite mörk bild :(Vi skålar! Även William var vaken ;)

Sen kom trettonhelgen och Mikkan och Johan kom!Efter jag och William hämtat dem på flyget åkte vi runt och hälsade på i lite olika stall. Första stoppet var såklart VOSSAN :DWilliam gillade att vara i stallet och skulle hjälpa till :)

Sen blev det en helgalen helg som innehöll det mesta ;) Men som ej hamnade på bild som tur var kanske? Sen passade vi på att mysa in i det sista på söndag innan de skulle skjutsas till flyget.William passade på att mysa mycket med sin "Keela" :)

Nu är nya resor bokade så vi ses snart igen :)

Paus

Nej nu måste jag ta en paus innan sista inlägget :P Pjuu är jobbigt att blogga ;)