Bildbomb 2

Fortsättning...Bara för att han är så söt :DVällingmys/bus med moster Anna :)PUSSOch äntligen började det bli lite varmare ;)Det var förskolansdag på Williams födelsedag så det var stort kalas på förskolan med anstiktsmålning och grejer :)William fyllde år på en torsdag och vi hade kalaset på lördagen. Men Jossan och Micke kom och firade honom på hans dag. Ska lägga in lite filmer sen, tror det blev nån bra när de var här :)
Dom hade förövrigt tjuvstartat att fira honom helgen innan när de var barnvakt till honom ;)

Williams tårtor som jag gjort! Haha nej, eller jo jag gjorde tårtorna och Malin dekorationerna :)Födelsedagskillen sitter och väntar på kalasgäster..Och dom kom i mängder, med mängder av paket :)Ett stort paket!En cykel?? Men ta ut den ur lådan då!! :Dbooring...Såja! (Dock fick jag ingen bild när han såg glad ut)  :)Det bjöds på fika :)Många gäster kom som sagt :)

Det blev ett lyckat 2-årskalas!

'

Våran egen Eric Amarillo ;)Vi har hunnit med en väldigt trevlig grillkväll med Jossan och Micke :)William och hans bästis, Enzo ;)Jag och Ante fick en spakväll av mamma i julklapp som vi utnyttjade i början av juni! Helt undebart mysigt hade vi. Eftermiddaggen började med att vi fick varsinn halvkroppsmassage med aromaoljor, sedan fick vi uttnyttja Wilmas spaavdelning i 2,5 timme där de dukat upp med frukt, snacks och bubbel :)
Nej nu måste jag gå och sova! Men det kommer mera bilder... Förhoppningsvis imorgon kväll! :)

Bildbomb 1

Har ett helt gäng med bilder som tagits sen sist jag var duktig på att blogga!
Så det blir mer än ett inlägg!Busiga :)I slutet på april var vi och fick träffa Alvas lillebror, Alexander. Williams nyaste kusin :)Vi blev ganska avis ;)William och Alva fick paket när gammelmorbror Magnus och Karin kom på besök :)Samma helg var vi på loppis och en Bamsetokig kille somnade gott med sina fynd :)Eftersom vi missade Hardys 2-årskalas när vi hälsade på lillkusinen for vi dit och firade honom någon dag senare :)William ville hjälpa till att öppna paketet ;) Hardy var glad ändå!Det var innebandyklubbor i det ena paketet! (Och en film i det andra ;) )Våran stiliga kille sitter nu i stiliga ramar vid tvn ;)Valborgshelgen åkte vi upp till Gällivare! :)Där uppe träffade vi på våra vanliga vänner efter vägen :)Lekparksbus med Gällivarekompisen Mario :)Mario hade en elbil!!! :DÄta frukost :)Titta tv :)Mera bus ute i snön :)

Man är så dålig på att komma ihåg att fota, så mer än så blev det inte från Gällivare. Men vi hade en mysig vistelse :)När vi kom hem hann vi med en Theadag :)Även då blev det lekparksbus! William ville inte gå in i tunneln!


Efter denna dag var de helt slut båda två :)Sen kom Theas födesedag, hon bakade princessmuffins! :)Och bjöd på kaaall glass ;)Födelsedagsbarnet i klänningen hon fick av oss :)


Nu blir det ett nytt inlägg.. annars blir detta så stort ;)

Bad för ett år sedan och nu :)