Övik och Bredbyn

I helgen har vi varit i Bredbyn och även en sväng i Övik :)
Karin fyllde år i lördags så vi åkte dit och fikade och fick äntligen se deras hus också! Karin är tillsammans med Antes morbror Magnus.

William tyckte att dom hade mycket roliga saker. Karin har en dotter som är 6 år. Han hade nog allra roligast med ett snurrande ägg ;)

Innan vi åkte tillbaka till Bredbyn på lördag så fick jag äntligen prova Candy corner. Vilken amasing godisaffär alltså :)

Söndagen blev en riktig familjedag då David, Mona, Alva och Alexander kom till Bredbyn också och även Antes moster Helene och Christer kom förbi på sin motorcykel. Vi satt ute i solen och myste och åt god mat och hade trevligt. :)

Nu blev det lite virrigt inlägg känner jag. Eller jag tappar fokus då jag tittar på tv samtidigt så jag avslutar nog nu! ;)

Recept

Lägger in receptet på Lasagnen jag gjorde igår efter önskemål :)

Jag hittade på lite eget så det blir svårt att ange exakta mått men ni fattar :)

1 Auburgine
1 Zucchini

400-500g köttfärs
3/4 förpackning Krossade tomater
Vitlök
1 Gul lök
Oregano
Svartpeppar
Salt
Grillkrydda

1 paket Philadelphia ost
1 burk crème fraîche
1 liten burk keso
Citronpeppar
Salt

2 paket mozzarella
Riven ost

Börja med att skiva Auburgine och zucchini på längden i tunna skivor. Förstek dem gärna tills de får lite färg. Lägg undan dem.
Hacka löken och bryn i pannan. I med köttfärsen stek och krydda. I med krossade tomater.
Blanda Philadelphia, crème fraîche och keso i en bunke och krydda.

Varva Auburgine, zucchini och de olika rörorna i en ugnsform. Avsluta med mozzarella och riven ost. In i ugnen i ca 30 min 200 grader.

Bon apetit ;)

Auberginelasagne

Gjorde en lasagne idag med aubergine och zucchini istället för pasta. Den blev riktigt god förutom att jag borde ha förstekt auberginen och zucchinin för den var svår att få mjuk. Men smaken var awesome :)

Försöker undvika att äta så mycket kolhydrater för jag blir så jäkla uppblåst av det. Så jag skippar helst pasta och bröd.

Dagen har i övrigt bestått av plugg och promenad.
Nu ligger jag i sängen för en tidig kväll. Tröött.