En helg i besökandets tecken

Ja helgen har bestått av en massa trevligt besök :)
 
Vi hade bjudit hit farmor och farfar, så dom kom i fredags. Ante hade lagat god middag, med förrätt och varmrätt. Och farmor hade gjort en superfin "Välkommen hem-tårta". Så fredagskvällen bestod av god mat och Lets dance :) 
 
 
Busar med farfar, glömde ta någon bild när hon var hos farmor men det kanske farmor bara tycker var bra så hon slapp komma med på bild på bloggen? ;) 
 
Farmor och farfar hade med sig presenter till barnen och även till mig som fyllt år :) Stella fick kläder, William fick angry birds och cars kalsonger (i hopp om att han ska vilja sluta med blöjan snart) och jag fick lite smått och gott till hemmet. Ett superfint överkast, extrakuddar och lakan. Sådana där perfekta saker att få i present som man inte så ofta köper själv :) 
 
 
William hade nog fått om bakfoten vart man ska ha kalsongerna egentligen ;) 
 
I lördags åkte alla utom jag och Stella iväg till stan. Anki skulle shoppa och Ante, Stig och William åkte och bytte till sommardäck på bilarna. Jag och Stella var hemma och bakade cheesecake med philadelphia marabou som skulle bli kvällens efterätt. Mormor och Bosse kom och hälsade på just i samma veva som alla de andra kom hem. Så de fick smaka den goda "Stella-tårtan" också :) De hade med sig en fin blomma till oss, en passionsblomma. Får hoppas jag inte dödar den direkt ;)
 
 
Sen på kvällen kom Viktor, Alexander och Hardy och grillade med oss, så även lördagkvällen bestod av god mat och trevligt sällskap. 
 
Igår var Anki så snäll och hjälpte oss att putsa fönstren i vardagsrummet! Tack igen, superbra att få det gjort :) Och sen åkte vi till graven och hälsade på Lilly. Det var första gången sen begravningen som vi var där. Det kändes konstigt och skönt och sorgsamt och fint på samma gång att vara där. Lite tråkigt att det just nu bara är en grushög typ. Längtar tills det blir gräs och vi får dit gravstenen och blommor osv. Såg så naket och makabert ut nu. Men vi hade köpt en liten blomma och tände ett ljus. Älskade lilla Lilly, vad jag önskar att du hade fått vara med oss här hemma istälet för att ligga där! Men jag tänker att det bara är din kropp som ligger där och att du är med oss, som den fina lilla ängeln du är! 
 
 
 
 
William stod och såg sorgsen ut och farmor frågade honom vad han tänker på. Då är han tyst en stund, sedan säger han: "Jag tänker på Lilly". Älskade barn! <3
 
Efter vi varit på graven gjorde vi lite ärenden och sen åkte farmor och farfar hemåt och vi åkte hem till oss. 
Väl hemma hälsade Nils och Helena på och de hade med sig en liten present till William, en skoter! Nils älskar skotrar och tänker väl försöka få med sig William i det ;) Wille gillade skotern iaf! Den låter och lyser också ;) 
 
 
Stella myste och hade det så skönt i Nils famn, han vågade knappt röra sig så han fick lite ont i kroppen efter en stund. Men Stella hade det bra iaf. ;)
 
Medan dom var här så kom även Antes morbror Magnus och Karin på besök från Övik. Även dom hade med sig presenter! Kommer bli bortskämda barn det här ;) 
William fick en Tom&Jerry film och en liten komugg och Stella fick kläder och tjocksockar som Karin stickat, "made by orav". :) 
 
 
Superfina saker, tack så mycket :) 
Karin fick också mysa med Stella, men Magnus hann tyvärr inte. Men han busade på med William för fullt :) 
Det var så himla kul för dom var på golvet och lekte med några bilar då Karin ställer sig upp och går ut ur rummet, William springer efter henne och kommer sedan tillbaka och säger till Magnus: "Haha, jag krockade på din mamma". Hahaha så vi skrattade. Karin var alltså Magnus mamma enligt William. 
 
 
Det har varit en supertrevlig helg, men vi var väldigt trötta igårkväll när alla hade åkt hem. 
 
Måste bara lägga in en till bild, Ida och hennes mamma var här i onsdags och hälsade på och Ida hade köpt supergulliga Uggs till Stella..
 
 
Så himla söta :) 
 
Sen hade jag fått några frågor i kommentarsfältet på ett tidigare inlägg. 
Här kommer svaren..
Tavlan ovanför soffan har vi köpt på nätet, www.desenio,se
Stellas fina kläder med Stjärnor och ränder har vi köpt av Mikaela Ölvebo, klicka på länken för att komma till hennes facebook sida "Micksan barnkläder".