Fortfarande permis!

Ja, inte blev vi utskrivna idag heller! Ductus var fortfarande stor, men då hon inte är påverkad i andningen osv av den så vill dom gärna avvakta med operation. Men den vänstra förmaken blir förstorad av det extra blodet som ductus tillför. Så nu ska hon få börja med en vätskedrivande medicin, Då kommer hon väl säkert gå ner i vikt :( Jäkla skitductus! Men man ska väl inte klaga egentligen, då allt annat gått som på räls för henne. Men jag är väldigt nervös inför en eventuell operation. Samtidigt som jag gärna ser att den skulle få stängas snart så hennes hjärta inte blir påverkat i onödan. Åh vad mammahjärtat ska få gå igenom mycket! Min lilla guldklimp.
 
Ögonundersökningarna har ju sett bra ut varje gång hittills så idag skulle vara sista undersökningen. Men idag
såg läkaren såklart en minimal blödning i ena ögat så nu blir det ögonkoll igen om två veckor bara för att vara på den säkra sidan. Bättre en gång för mycket än en gång för lite, men jag är less på de där ögonundersökningarna för hon blir så himla ledsen varje gång. Inte särskilt kul att få ögonen uppspärrade av några metallgrejer och en starklampa lyst rakt i ögat på en. Men hon är så duktig ändå, gråter men håller sig ändå rätt lugn. Lillhjärtat!
 
 
Ledsen tjej efter ögonundersökningen :/
 
Hon har iaf gått upp bra i vikt sen i onsdags då hon vägde 2596g, idag vägde hon 2815g! Det närmar sig 3kg med stormsteg nu. Nästa gång vi ska dit är tisdag nästa vecka, då boorde hon ha spräckt 3kg gränsen :) 
 
När vi kom hem från sjukhuset hade vi passande nog fått detta fina kort i brevlådan..
 
 
Jag är med i några grupper på facebook för föräldrar till förtidigt födda och några därifrån har skapat en grupp som kallar sig stålföräldrarna som skickar ut sånt här. Det värmde att få detta! Det finns så mycket fina människor i dessa grupper, så fint att kunna dela denna resa med andra som har vart med om liknande och vet vad man går igenom.