Flödesultraljud och besök

Flödesultraljudet gick bra! Såg bara bra ut :) Så jag ska höra med läkaren imorgon vad som gäller angående permission. :)

När jag kom tillbaka från ultraljudet kom Jossan och Lykke och hälsade på. Jossan hade varit snäll och fixat en bok till mig som jag behöver för att göra klart en uppgift jag har kvar på kursen som jag inte hann klart pga detta. Dom stannade länge och gjorde mig sällskap. Lykke var som vanligt en solstråle :)

Just efter dom farit kom mamma och Bosse hit, dom hade med dig en låda med kakor och knäck! Mmm. :) Och under tiden dom var här kom Helena och Jani hit! Det var oväntat besök, supertrevligt :) Dom hade med sig en skvallertidning, en nalle och godis :) Surrade på med dom ett bra tag.

Jag blir som sagt bortskämd här :) Blir alldeles varm i hjärtat av er fina människor som vi har omkring oss!

William har varit förkyld i veckan så Ante har VABat. Och idag busade Wille till det lite för pappa ;) "Titta pappa, jag har gjort en rulle" Sötskrutt, så kreativt av honom!

Målstolpar

Läkaren var in till mig för en stund sedan och pratade lite. Han berättade att vid vattenavgång har man som mål v.32+ eller som längst v.34+ innan man plockar ut dem. Så med tanke på att jag i morgon går in i v.28(27+0) så är det max 7 veckor kvar att ligga här!! Känns bra att ha något slutmål att fokusera på, även om det är bäst att ta dag för dag. För man vet aldrig vad som händer på vägen dit. 
 
Jag ska på flödesultraljud idag och om allt ser bra ut på det så får jag kanske åka hem på permis en sväng i helgen! Vilket känns helt fantastiskt!! Det skulle göra mig såååå uppladdad med energi! 
När jag frågade om att få åka hem på permis pratade han även om att det kan bli så att man får åka hem helt och hållet, men komma in för kontroller. Men han sa att vi var inte där riktigt än. Så det här kändes som en positiv morgon :) Då håller vi tummarna att allt ser bra ut på ultraljudet idag :D

Sovdag

Har sovit bort halva dagen idag. Rätt skönt faktiskt.

Vaknade 9.30 somnade sen igen vid 12.30 och sov till typ 16. Är fortfarande trött, hur nu det går till??

Ser genom mitt fönster att det regnar ute. Sjukt med regn i januari. Tur man ligger isolerad här och slipper skitvädret ;)