Sjukdomar, sjukdomar, sjukdomar..

Tar fan aldrig slut!! Nu är Stella sämre igen och har spytt tre gånger idag. Och dessutom är Ante sjuk. Han är så dålig att han aldrig ens klivit upp idag. Blä, ursäkta för negativitet men jag vill bara spy på detta nu! 

Det är tur att dessa två lyser upp tillvaron ändå!! ❤️❤️

Julpyntat

Idag har jag och William julpyntat här hemma! :) Och det var ju inte en dag förtidigt!! Åh så mysigt det är när man har julfint hemma :) 

Allt utom granen är framme. Hemma hos oss och även hos Ante så har vi haft som tradition att ta fram granen dagen innan jul. Men jag vet inte hur vi ska göra här riktigt. Tror att jag kommer ta fram den om ett tag för vi firar ju inte själva julafton här hemma. Så då kan vi lika ta fram den ett tag innan ;)






Och paketkalendern kom mamma hit med ikväll och jag har gjort alla paket. Så nu hänger den där. Blir kul att se vad William säger imorgon :)

William har iaf fått en liten gran inne på sitt rum, det var spännande :) Och mysigt blev det! 

Sen satte vi ihop ett pepparkakshus och dekorerade det. Men det var inte "bara" ska jag säga! Haha, att lyckas smälta socker för att ha som lim! Det var svårt. Men det gick tillslut. Och sen lyckades jag göra kristyren för lös så det bara rann nerför huset. Men gjorde ny som blev perfekt. Och William fick sätta dit godisarna. Blev rätt bra tillslut ändå :) 

En lång, mysig dag som nu nått sitt slut. ;) Gonatt på er!  


Ett steg framåt, två tillbaka..

Stella hade inte kräkts nått slem på nästan tre dagar men så ikväll från ingenstans så kaskadkräks hon när hon håller på att äta. Suck. Hade börjat hoppas att det var över nu. Och dessutom så har Williams förkylning tagit ny vändning. Han var ju så gott som frisk förutom lite snor, men nu hostar han och snorar igen. Och det kommer nog inte från att han fått vara på förskolan för det började som lite innan det, igår på morgonen innan vi gick dit. Men nu får han vara hemma imorgon igen så han får vila. 

Det är väl som sagt det här vi får leva med fram till vadå? April? Maj? Kan vi inte få gå i ide? Konvertera till björn? Ja tack ;) haha! 


Här är sötingen i sin vintermössa :) 

Förresten så var jag runt och gjorde lite ärenden inför julfixet här hemma och hittade två julklappstips till William..


Denna hittade jag på expo! Skulle vara kul till hans rum. 


Och denna hittade jag på barnens hus, eller childrens house som det heter nu. Han såg en sånhär i en leksakskatalog som vi fick i brevlådan och har sedan pratat om att han vill ha en flygplansbana :) 

Men annars så behöver han faktiskt inte massa leksaker. Han älskar att få kläder och det behöver han. Samt nya böcker behöver han också :)