Gröt

Ikväll åt hon nästan en hel portion gröt. Köpte 1-års fullkornsgröt från Semper. Hade en med smak av hallon och banan från nestle tidigare. Och jag kom på att hon inte gillar banan så jag tänkte att det kan vara värt att testa en neutral igen. Och det gick tillslut hem. Först tjorvade hon och höll på, men kom efter ett tag på att det var ganska gott. Gav henne lite päron/kiwi puré till :) Hoppas detta funkar nu!! Såg att den gröten innehåller 150kcal per portion medan vällingen bara innehåller 65kcal per portion. Så det är ju super om hon äter gröt nu istället :) För en portion infatrini som hon ätit tidigare innehåller ju 200kcal. 

Vi har aldrig visat Astrid Lindgren för Wille. Så jag tänkte att det nu kanske är dags att introducera den världen. Han var ju livrädd för Emil i Lönneberga när han var mindre så det har som inte blivit av. Men ikväll har vi tittat på pippi och det var poppis! :) Kul tycker mamman för det är ju roligt att titta på själv :) 



Nu längtar jag till Göteborg! Ska bli mysigt att bo på hotell några dagar. :) Uppdaterar läget under helgen, angående om vi håller oss friska eller inte ;) Trevlig helg på er!