Gröt

Ikväll åt hon nästan en hel portion gröt. Köpte 1-års fullkornsgröt från Semper. Hade en med smak av hallon och banan från nestle tidigare. Och jag kom på att hon inte gillar banan så jag tänkte att det kan vara värt att testa en neutral igen. Och det gick tillslut hem. Först tjorvade hon och höll på, men kom efter ett tag på att det var ganska gott. Gav henne lite päron/kiwi puré till :) Hoppas detta funkar nu!! Såg att den gröten innehåller 150kcal per portion medan vällingen bara innehåller 65kcal per portion. Så det är ju super om hon äter gröt nu istället :) För en portion infatrini som hon ätit tidigare innehåller ju 200kcal. 

Vi har aldrig visat Astrid Lindgren för Wille. Så jag tänkte att det nu kanske är dags att introducera den världen. Han var ju livrädd för Emil i Lönneberga när han var mindre så det har som inte blivit av. Men ikväll har vi tittat på pippi och det var poppis! :) Kul tycker mamman för det är ju roligt att titta på själv :) Nu längtar jag till Göteborg! Ska bli mysigt att bo på hotell några dagar. :) Uppdaterar läget under helgen, angående om vi håller oss friska eller inte ;) Trevlig helg på er! 

Nervös

Är lite nervös för att resan till Göteborg kan komma bli inställd!! Går magsjuka på förskolan jag har praktik på. Inte på vår avdelning just nu, men på de andra. Jobbar 7-13 imorgon och sen är det ju tänkt vi ska åka på söndag! Hoppas verkligen att jag inte drar hem nån magsjuka!! Håll tummarna. 

På tal om praktiken så går det jättebra! Trivs så himla bra, har roligt varje dag :) Just nu håller vi på med Pippitema. Eller vi hade avslutning idag med söderhavsdisco. Jag var utklädd till poliskonstapel Klang ;) (vi hade en Kling också)


Pippi och de andra karaktärerna har varit på besök nästan varje dag dessa två veckor. En dag brottade Pippi ner en sumobrottare (skulle gestalta när hon brottar ner världens starkaste man i böckerna) 


Ja ni ser ju hur roligt vi har :) 

Något annat roligt är att jag i morse vägde 66,8 kg!! 65 har ju som alltid varit mitt drömmål. Men har sett det som mest en dröm som inte går att nå ;) Nu närmar det ju dock sig :D Kanske är jag nere på drömmålet till sommaren! Heja lchf! Och träning. 

Pladdrar på nu när jag lix skriver. Blir lite huller om buller men ;) 
Stella har nu 9 tänder. En kindtand har spruckit igenom i dagarna. :) Vänster uppe. Mer om Stella, hon vägrar äta välling eller gröt på morgon och kväll. William har ju varit ett vällingbarn, det är ju som smidigast. Vet inte vad jag ska ge henne när hon varken vill ha gröt eller välling. Känns som hon är för liten för fil/yoghurt eller macka. :/ Har ni nå tips? Ska köpa hem fler sorter gröt och även välling och se om det finns nån annan hon gillar. Hon äter ju lunch och middag så bra nu. Drygt att hon ska börja tjorva med detta nu istället. 


Har börjat höra att William nu börjat använda våra svordomar. Både jag och Ante svär rätt mycket utan att tänka på det och jag har bara väntat på att Wille ska börja. Igår sa han att Stella älskar honom "skitjävla mycket." Haha. Och idag sa han: "Men vafan jag hittar den inte." Jag uppmärksammar det inte. Börjar det bli mycket får man kanske tänka till. Men jag menar, vi svär ju och jag tycker inte det är världens grej eller. Blir nog också värre om man uppmärksammar och säger att han inte får säga så. Så länge han använder det som förstärkningsord tycker jag det är okej. Men inte om han börjar använda det som skällsord. 

Shoooppiiiinnggg

Gah, det är farligt roligt att köpa barnkläder ;) 
Beställde via en sömmerska några plagg till Stella och har ikväll varit på Me&I party hos mamma. Det är så himla fin vårkollektion så det blev en hel del shopping ikväll också! 😁 
Mamma fick två plagg på sin beställningslista också ;) Tack mamma!! 😘 Puss. 

Detta kommer snart hem till barnens garderober. 

Shoppingstopp till Stella nu på ett bra tag!!