Grillpremiär x2

I helgen har det varit grillpremiär gånger två :) I fredags just när jag skulle börja laga mat ringde syrran och frågade om vi ville komma dit och äta grillat. Och det var vi ju inte sena på att tacka ja till ;) 
Det slutade med att vi sov där hela familjen så att vi båda fick ta ett glas vin eller två. Riktigt gott var det att få grillat :) När barnen somnat spelade vi TP in på sena natten. 


Och igår var vi bjudna till mamma och Bosse på grillning även där :) Vi har haft tur i helgen. Nina och Eric var där också och Bosses dotter och hennes tvåmånaders son var uppe från Stockholm. Snacka om att Stella blev stor direkt. Han vägde drygt 4700g och Wille vägde drygt 4600g när han föddes! Snacka om att man glömmer fort hur små dem var. Tyckte att den här bebisen kändes jätteliten och då var ändå Stella typ två kilo mindre när vi fick komma hem från sjukhuset. Läskigt! Men man vänjer sig så fort vid sitt eget barns storlek. Minns att jag tyckte att Stella var normalstor när hon vägde typ 1500g och att jag tyckte att fullgångna bebisar på typ 4kg såg ut som onormalt stora jättebebisar! 

Vi kom till mamma och Bosse vid 14.30 och hade tänkt sitta ute och njuta av det fina vädret som varit dagarna innan. Men det blåste så hemskt igår så det gick inte. Men vi var ute en sväng ändå. Kollade på hästarna som står på deras gård och lekte ute en sväng. 
Stella hade på sig en av klänningarna som jag designbeställde av en sömmerska :) Superfin är den! 
Idag har jag varit iväg och köpt skor med barnen. Vårskor och stövlar till William och ett par sandaler till Stella till i somnar :) 


Och farmor/svärmor har kommit hit. Hon ska ju som jag skrev hjälpa Ante med barnen imorgon och på tisdag. Hon hade med sig oxfilé som hon lagade till och bjöd oss på idag. Så vi har verkligen haft det lyxigt i helgen :) Supergod blev oxfilén idag, alldeles perfekt tillagad! 

Nu ikväll har jag suttit och skrivit inför morgondagens pm-seminarium. Nu är jag rätt så slut. Så godnatt! 

Nätdoktorn

Farmor! Här kommer bilden på luigi som håller på att tappa näsan. Såhär ser det ut, hoppas du har något du kan ta med för att rädda luigis näsa :) Barnen

När jag kom hem från skolan efter lunch idag så kände jag bara att jag måste få gå ut i det fina vädret. Så tog med mig barnen och gick ut. Lekte lite med Wille, och satt sedan och solade på en bänk medan han roade sig själv. Det var välbehövligt kände jag. 
 
 
 
 
 
Det var underbart väder idag. Solen värmde, fåglarna kvittrade och det kändes verkligen som vår. Inga mer bakslag nu, tack! Nu vill jag blicka fram mot sommaren :) 
Vid halv tre gick vi in och åt mellis för att sedan invänta Malin och Hardy. William skulle visa Hardy vad Skylanders är för något. Så de spelade först lite tv-spel och sen lekte de på Willes rum. Storkillarna. 
 
 
Innan jag åkte hem efter skolan åkte jag förbi och köpte en begagnad lära-gå-vagn till Stella. Den vi hade är en sån klassisk i trä från typ brio. Men den tycker jag är så himla livsfarlig. Den rullar ju iväg och är så tung. Och ramlar hon och in i den så lär hon ju slå sig sönder och samman. ;) Så det fick bli en lättare i plast. 70 kr var det verkligen värt! Stella älskar den, har lekt med den hela eftermiddagen och hon kunde gå med den!! Hon börjar faktiskt vara rätt stabil nu, så himla roligt :) 
 
 
Testar lägga in en film och hoppas på att det fungerar. Skulle vara kul om man kunde få dem i inläggen :)
 
 
 
Lilla busmonstret vårat :) 
 
Nu blir det att hoppa i säng, morgondagen blir ofrivilligt lugn! Har inte fixat nån barnvakt så kan ändå inte plugga. Det ända vi har inplanerat i morgon är att jag ska till ljusbehandlingen. Hade jag skrivit om det förresten? Om inte så har jag iaf fått börja gå på ljusbehandling för min psoriasis. Jätteskönt!