Grillpremiär x2

I helgen har det varit grillpremiär gånger två :) I fredags just när jag skulle börja laga mat ringde syrran och frågade om vi ville komma dit och äta grillat. Och det var vi ju inte sena på att tacka ja till ;) 
Det slutade med att vi sov där hela familjen så att vi båda fick ta ett glas vin eller två. Riktigt gott var det att få grillat :) När barnen somnat spelade vi TP in på sena natten. 


Och igår var vi bjudna till mamma och Bosse på grillning även där :) Vi har haft tur i helgen. Nina och Eric var där också och Bosses dotter och hennes tvåmånaders son var uppe från Stockholm. Snacka om att Stella blev stor direkt. Han vägde drygt 4700g och Wille vägde drygt 4600g när han föddes! Snacka om att man glömmer fort hur små dem var. Tyckte att den här bebisen kändes jätteliten och då var ändå Stella typ två kilo mindre när vi fick komma hem från sjukhuset. Läskigt! Men man vänjer sig så fort vid sitt eget barns storlek. Minns att jag tyckte att Stella var normalstor när hon vägde typ 1500g och att jag tyckte att fullgångna bebisar på typ 4kg såg ut som onormalt stora jättebebisar! 

Vi kom till mamma och Bosse vid 14.30 och hade tänkt sitta ute och njuta av det fina vädret som varit dagarna innan. Men det blåste så hemskt igår så det gick inte. Men vi var ute en sväng ändå. Kollade på hästarna som står på deras gård och lekte ute en sväng. 
Stella hade på sig en av klänningarna som jag designbeställde av en sömmerska :) Superfin är den! 
Idag har jag varit iväg och köpt skor med barnen. Vårskor och stövlar till William och ett par sandaler till Stella till i somnar :) 


Och farmor/svärmor har kommit hit. Hon ska ju som jag skrev hjälpa Ante med barnen imorgon och på tisdag. Hon hade med sig oxfilé som hon lagade till och bjöd oss på idag. Så vi har verkligen haft det lyxigt i helgen :) Supergod blev oxfilén idag, alldeles perfekt tillagad! 

Nu ikväll har jag suttit och skrivit inför morgondagens pm-seminarium. Nu är jag rätt så slut. Så godnatt!