Bildbomb 2

Fortsättning...Bara för att han är så söt :DVällingmys/bus med moster Anna :)PUSSOch äntligen började det bli lite varmare ;)Det var förskolansdag på Williams födelsedag så det var stort kalas på förskolan med anstiktsmålning och grejer :)William fyllde år på en torsdag och vi hade kalaset på lördagen. Men Jossan och Micke kom och firade honom på hans dag. Ska lägga in lite filmer sen, tror det blev nån bra när de var här :)
Dom hade förövrigt tjuvstartat att fira honom helgen innan när de var barnvakt till honom ;)

Williams tårtor som jag gjort! Haha nej, eller jo jag gjorde tårtorna och Malin dekorationerna :)Födelsedagskillen sitter och väntar på kalasgäster..Och dom kom i mängder, med mängder av paket :)Ett stort paket!En cykel?? Men ta ut den ur lådan då!! :Dbooring...Såja! (Dock fick jag ingen bild när han såg glad ut)  :)Det bjöds på fika :)Många gäster kom som sagt :)

Det blev ett lyckat 2-årskalas!

'

Våran egen Eric Amarillo ;)Vi har hunnit med en väldigt trevlig grillkväll med Jossan och Micke :)William och hans bästis, Enzo ;)Jag och Ante fick en spakväll av mamma i julklapp som vi utnyttjade i början av juni! Helt undebart mysigt hade vi. Eftermiddaggen började med att vi fick varsinn halvkroppsmassage med aromaoljor, sedan fick vi uttnyttja Wilmas spaavdelning i 2,5 timme där de dukat upp med frukt, snacks och bubbel :)
Nej nu måste jag gå och sova! Men det kommer mera bilder... Förhoppningsvis imorgon kväll! :)