Magsjuka x2

Ja det blev inget mer än den där kräkningen i fredags. Så han fick fara på förskolan igen i måndags. Dick hann han bara vara där i tre dagar sen var han sjuk igen! Diarré i onsdags två gånger. Igår var han lös men inte lika som i onsdags och bara en gång på hela dagen. Hur som helst så förstörde detta för vårt besök som skulle komma i helgen :/ Nina, Mats och Mario skulle ha kommit igårkväll. Tror det här är fjärde gången som magsjukan förstör för oss!

Förra helgen fick vi kalasa och fira Ante iaf! Fotade med den riktiga kameran då för en gångs skull men då har vi ju ingen dator som funkar som de ska så har inte kunnat lägga in bilderna än. Ska försöka fixa det idag :)

Är rätt less på att vara hemma med ett barn som knappt är sjuk. Vattkopporna gjorde honom inte speciellt sjuk och nu är han inte påverkad heller. Så han (och jag) blir rätt så rastlös av att vara instängd i våran lilla lägenhet! Idag tänker jag iaf ta en sväng med vagnen till stan. Sitter han i sin vagn borde han inte smitta nån.

Vi har påskpyntat med lite påskris, men vill ha lite mer saker. Så ska försöka hitta lite på stan idag. :)
Och andra bilden är från nu på morgonen när vi slappar till teletubbies :)