Bra matdag!

Idag har det varit en bra matdag för Stella! Imorse fick jag i en nästintill en hel portion gröt. Och det är riktigt bra, har max fått i henne nån sked. Testade en med hallon och banansmak. Sen vid middagen fick vi i henne nästintill en halv stor matburk plus typ en fjärdedels stor fruktpureburk. :) Kände att vi hade flyt så testade sen välling ikväll och det gick ner det också! Men bara ca 100ml. Men det är ju bra ändå :) Så nu hoppas vi att detta inte var engångsföreteelser utan att Stella har bestämt sig att 2014 är ett bra matår! ;) Men jag är skeptisk. Tänker iaf vara glad för idag. Så får vi se hur det går imorgon :) 

Idag på eftermiddagen har vi varit på stan med Malin och Hardy. Först fikade vi och lekte/pratade på café kakmonstret och sen gick vi och kollade vad som fanns kvar av rean. Inte mycket ;) 
Hittade iaf en såndär uggleklänning på rean på Åhléns! :) En sista kvar och den var tyvärr i strl 62-68. Men den får passa så länge den passar :) 

Ikväll har Stella sovit den strax innan nio och inte vaknat än. Så nu passar jag på att gå och lägga mig innan hon får för sig att vakna och uggla till 1-2 på natten som det varit senare veckan! 

Lägger in en film på pruttungen strax. Hon älskar att göra pruttljud nu och inatt höll hon på med det ;)