BVC

Var ju till BVC idag för att väga och samtidigt passade hon på att kolla det dom brukar kolls på 10-mån kollen. Och hon var inte där än. Men det räknade jag inte med heller. Hon är ju bara 8,5 mån korr. De kollade om hon hade pincettgreppet (greppar små grejer mellan tummen och pekfingret) och det gjorde hon inte riktigt, men nästan. Och sen kollade de om hon kunde hålla i två klossar och föra ihop dem (typ som att klappa händerna) och det gjorde hon inte heller. Men hon sa ju det också att vi inte ska förvänta oss att hon kan detta än heller. 

Vikten då, jo hon hade gått ner i vikt. När vi var på barn förra veckan vägde hon 7970g och idag vägde hon 7885g. Så det räcker tydligen inte det lilla hon får i sig. Men hon tyckte ändå vi skulle fortsätta på samma sätt men att om vi inte får i henne mer så tänka på att berika det hon får i sig med olja eller smör. Sen skulle vi dit igen om två veckor för vaccinering så då skulle vi kolla vikten igen. Och går hon fortfarande ner då så får vi prata mer med dietisten. 
Hon tyckte inte det var något att oroa sig för än. Hon låg fortfarande på sin kurva och ser ju väldigt välmående ut. :)
Så vi får kämpa på! 


#1 - - pia:

Tänk på att olika vågar kan ge olika svar! För att veta säkert im hon gått ner eller upp måste man väga på samma våg. Speciellt när de e så lite vikt