Återuppstådd från de döda

Hej! 
Jag lever, än om man inte kan tro det. Bloggen har verkligen inte prioriterats nu under våren. Nu är examensarbetet och den andra kursen iaf äntligen klara och jag väntar bara på att få betyg på examensarbetet. 
Fick några ändringar jag behövde göra efter slutseminariet som jag lämnade in i tisdags morse, alltså för en vecka sen. Sitter som på nålar varje dag och väntar på ett mail från examinatorn. Så jobbigt att inte få veta! Godkänd är jag, det är jag inte orolig för, men man har ju en liiten önskan om att det ska bli ett VG. Vet inte varför jag ens hoppas på det, räcker ju med ett G faktiskt. Men man blir ju girig ;) Och visst skulle det vara kul efter allt slit att få ett VG. 

Jag och barnen har sommarlov nu, vilket är underbart skönt efter denna vår :) Förra veckan hade vi Thea här några dagar så hon skulle slippa vara på fritids. Då var vi och solade och badade :) 
Den här veckan har vi inte riktigt vädret med oss så jag försöker göra bort lite "borden" här hemma. 

Stella utvecklas mer och mer till en person. Och den personen hon visar är helt fantastisk. Åh vad härlig liten tjej vi fick! 
Talet utvecklas hela tiden också. Hon härmar mycket det man säger och försöker göra ord. Hon har gått ganska länge om hon får hålla i något, typ mitt finger eller så. Men hon har inte vågat släppa taget, så fort man släpper henne sätter hon sig ner. Men igårkväll tog hon två steg helt själv!!! Sen ett steg till efter en stund. Så vi får se om det släpper nu :)

Fick en fråga av en läsare hur det gick hos läkaren med William angående storkbettet. Vi har än så länge vara varit hos läkaren på vårdcentralen för att få en remiss till hud. Hon konstaterade bara att hon aldrig sett någon ha så mycket kvar i hans ålder. Eller hon verkade inte ha sett någon ha så mycket storkbett i ansiktet överhuvudtaget. Hon skickade en remiss till hud så får dom avgöra och berätta vad man kan göra åt det och sen får vi överväga om det är värt att göra något eller om han får ta det beslutet själv när han är äldre. Vi fick en bekräftelse från hud att de mottagit remissen men att de har lång väntetid. Så vi får vänta och se när det blir :) Är ju inget akut.

Lägger in lite bilder på vad vi gjort senaste tiden.. 


Vi har firat syster Anna som blev 30 år den 18 maj. Hon fick bland annat hoppa fallskärm :)

Firat William som blev 4 år den 24 maj :) Storkillen! 


Varit i Stockholm och sett Metallica!! :)
Gjort sommarfint hos Lilly ❤️

Hängt i Baggböle på nationaldagen :)
Blivit firad av svärmor för att jag klarat examensarbetet! :)Hängt i Bredbyn med kusinerna på Bredbydagen. När papporna, farbröderna och farfar var och fiskade hade mammorna, barnen och farmor "sommarfest" :) 
Firade Theas skolavslutning förra veckan :) 

Degat med Thea :)


Hängt på Nydala för Theas fotbollscup i helgen :) 

Nu blir det att ta tag i ett "borde". Ska försöka uppdatera lite oftare nu ;) 


#1 - - Lotta:

Inte tycker jag hans storkbett syns så tydligt? Kanske svårt att avgöra på bild dock,..