Hej igen!

Mycket har hänt sen sist jag skrev, ska försöka uppdatera er. 

Under hösten 2015 bestämde jag och Ante oss för att separera. Vi hade länge bara levt ihop som vänner och jag kände väl att jag ville ha något mer än så och känslorna för Ante gick inte att hitta tillbaka till. I slutet på oktober gjorde vi slut men vi fortsatte bo ihop för det var väldigt svårt att hitta nya lägenheter.  Jag var peppad på att få bo själv och lära känna mig själv, var inte ute efter  något nytt förhållande utan skulle vara själv ett tag. Men jag skaffade några veckor senare för skojs skull appen tinder som så många använde då. Kollade runt där en kväll och får syn på Kim, en kille som jag var kär i under tonåren. Vi hade på den tiden en vänskapsrelation (med fördelar ;) men tappade av olika anledningar kontakten med varandra när jag var 16 och han 17. Jag har tänkt på honom några gånger under åren som gått och ibland kollat upp honom på Facebook osv. Bara veckan innan jag skaffade tinder hade jag under en vinkväll med Ida och Janna pratat om honom och vi kollade då upp honom på Facebook och där såg det ut som att ha fortfarande var gift så jag la ner de tankarna. Men när jag då får syn på honom på tinder blir jag nyfiken. Jag swipar höger men trodde aldrig att vi skulle matcha med varandra. Men senare samma kväll gör vi det och han skriver till mig. Vi skriver lite med varandra och det kommer fram att även han har tänkt på mig under dessa år. Vi bestämmer oss för att träffas ute senare den veckan. Vi träffas och shit, jag var kär igen, försökte intala mig själv att jag inte var det och både jag och han säger att vi bara ska umgås som vänner ingen var redo för ett nytt förhållande. Men så håller vi på tills det helt enkelt inte gick längre. I mitten på januari 2016 ger vi efter och erkännner att vi vill ha varandra. Kim hade redan tidigare bokat en resa till Nya Zeeland tre veckor i februari. De var långa tre veckor, oj så jobbigt att vara ifrån varandra när man är nykär. Under tiden Kim är borta brinner det i hans lägenhet så när han kom hem var även han bostadslös. Jag hade flyttat ifrån Ante under den tiden också, kändes fel att bo där när jag redan var tillsammans med en annan. Så under några veckor bodde jag de veckor jag hade barnen hos mamma eller hos Anna och de veckor jag inte hade barnen med Kim i hans lånelägenhet eller i deras stuga. I slutet på april blir hans lägenhet dom brann färdigrenoverad och vi bestämmer oss för att flytta ihop. 

Allt detta var nog inte alls så kul för Ante, allt gick så fort. Jag skulle ju inte alls träffa nån ny så fort hade jag tänkt men det gick inte att stoppa känslorna. Ante tog ändå allt väldigt bra, och var väldigt förståndig i allt. Vi har idag en bra relation och har inga problem att prata med varandra och komma överens angående barnen. 

Men mycket mer har hänt sedan dess, jag och Kim har rest både till London och USA. Vi köpte en lägenhet i röbäck som vi flyttade till i september 2016. I januari 2017 tar jag ut spiralen för vi tänkte att någon gång framöver vill vi få ett gemensamt barn men då vi båda haft svårt att få barn tidigare tänkte vi att det skulle ta ett tag innan det blev något. Men det  gjorde det inte, en månad senare var jag gravid. Och 9 december 2017 (lite mer än två år efter vi sågs på tinder) föddes våran underbara dotter Lexi. 

Kim har en dotter sedan innan, Nicole, som är lika gammal som William. Så nu är vi en stor familj med fyra barn varannan vecka. 
Om någon hade sagt det här till mig när jag var 15 år och kär i Kim hade jag aldrig trott det. Har aldrig varit så kär som jag är i Kim, han är min stora kärlek. Låter klyshigt, jag vet, men så är det. ❤️ 

Jag har som en plan att eventuellt börja blogga igen, jag börjar såhär så får vi se hur det fortsätter. 

(null)

(null)

(null)

(null)