Update

Kort livstecken...

Emma:
• Det går framåt med examensarbetet, om än det är jobbigt
• Snart gjort bort allt i ledarskapskursen
• Bara två träffar kvar med sorggruppen. Käns sorgligt (skämt åsido) ;)
• Jag och Ante försöker dra ner på vårt smartphone beroende för att bli bättre föräldrar och allmänt bättre människor :) Det går bra och känns redan befriande. Tufft är det att inte falla tillbaka i samma dåliga mönster, men det värsta beroendet är nog snart borta. Vi rensade bort en massa appar som vi mest frekvent använder. Jag hoppas vi håller detta nu. Man behöver bli en mer social människa. Bort från de antisociala medierna. 

Stella 
• Återbesöket på barnhjärtmottagningen gick bra. Behöver inte komma dit förns om ett halvår nu :) Och hon hade växt ordentligt. 9645g vägde hon och var 75,2 lång :) Hon räknas ju nu som 1 år korrigerat och på Willes 1-årskontroll vägde han kring 10700 och var 77cm lång. Så hon är inte så mycket mindre :) 
• Sprutar ut tänder på denna dam och jag tror hon snart har fått alla nästan. Inte riktigt men. 
• Idag ställde hon sig rakt upp mitt på golvet bara och stod en bra stund innan hon kom på att hon skulle vara rädd och satte sig. Efter det har hon stått utan stöd flera gånger ikväll. Vi försökte få henne att ta nått steg också men det gick inte ;) Men ett "steg" framåt iaf :)
• Hon har börjat prata rätt mycket. Säger inte jätte mycket som går att förstå. Men hon försöker iaf :) Härmar djurläten osv från böcker också :)

William
• Har blivit superintresserad av alfabetet och kan nästan alla bokstäver :) Han läser även vissa ord. :) Storkillen!
• Han har blivit mycket modigare i lekparken nu. Vågar klättra mer :) 
• Har fått kallelse till läkaren för att titta på storkbettet. 

Ja, då var ni lite uppdaterade. Eller ja mest att bloggen är uppdaterad med tidsenlig information. Är bra att ha i framtiden att gå tillbaka till och läsa :)

Ska försöka skärpa mig med bloggningen nu. Är ju synd att sluta helt. Gillar ju att ha bloggen att ventilera lite i. 

Här kommer lite bilder. Hörs snart igen :)Nya skor, glassutforskande, lekparksbus med mera :)
#1 - - Åsa:

Kul att följa din blogg och läsa om barnens framsteg. Jag tycker att det mesta du skriver om Stella stämmer så bra in på Agnes med ;)
En fråga, var har du köpt de rosa byxorna hon har under katt klänningen? Inte är de från Me & I också? Jag har köpt klänning till Agnes med men inte hittat några byxor att ha under än, förutom vanliga strumpbyxor då.
Kram Åsa

Svar: Vad roligt att höra :) Byxorna är från Kappahl! Vet dock inte om de finns nu. Hon fick dem i present i höstas tror jag :) Kram
Emma

#2 - - Rebecca:

Hej! Jag undrar om du kanske kunde skriva om hur läkarbesöket angående storkbettet gick och vad som sas och vad ni funderar på att göra? Är i samma situation och nyfiken på vad ni har fått för svar :) vore jättetacksam för svar!
Kram/ R

Svar: Har svarat i ett inlägg :)
Emma