RUL

Idag var det dags för rutinultraljudet. Det gick både bra och dåligt, eller egentligen gick det väl mest bra. Men orolig mamma som man är så blir man ju orolig för minsta lilla när allt inte är perfekt med de små liven. Det skiljde nämligen en vecka i storlek på dem. Enligt han som gjorde ultaljudet så var det inom ramen, men pga det och pga att han inte kunde hitta skiljeväggen så ska vi dit om två veckor på koll igen. Han sa att dom hade kroppsdelar så nära varandra att det onekligen verkade som att de har sparkat sönder skiljeväggen. Så om det ser ut så nästa gång också lär det blir täta kontroller resten av graviditeten. Men vi får se helt enkelt. Hoppas minstingen tar ikapp den andra nu så det inte skiljer ännu mer om två veckor! 
 
Och det som var roligast idag var ju då att vi fick veta att det med stor sannolikhet är två små systrar där inne!! :D Underbart roligt tycker jag! Antes kommentar var: "Ojoj, två tonårstjejer på samma gång" Haha ;) 
 
 
 
 
Det var svårt att få några bra bilder på dem då dom inte var stilla, men på båda dessa ser man skymtar av båda två iaf :)