RUL

Idag var det dags för rutinultraljudet. Det gick både bra och dåligt, eller egentligen gick det väl mest bra. Men orolig mamma som man är så blir man ju orolig för minsta lilla när allt inte är perfekt med de små liven. Det skiljde nämligen en vecka i storlek på dem. Enligt han som gjorde ultaljudet så var det inom ramen, men pga det och pga att han inte kunde hitta skiljeväggen så ska vi dit om två veckor på koll igen. Han sa att dom hade kroppsdelar så nära varandra att det onekligen verkade som att de har sparkat sönder skiljeväggen. Så om det ser ut så nästa gång också lär det blir täta kontroller resten av graviditeten. Men vi får se helt enkelt. Hoppas minstingen tar ikapp den andra nu så det inte skiljer ännu mer om två veckor! 
 
Och det som var roligast idag var ju då att vi fick veta att det med stor sannolikhet är två små systrar där inne!! :D Underbart roligt tycker jag! Antes kommentar var: "Ojoj, två tonårstjejer på samma gång" Haha ;) 
 
 
 
 
Det var svårt att få några bra bilder på dem då dom inte var stilla, men på båda dessa ser man skymtar av båda två iaf :) 

Kamera!!

Vi har inte orkat köpa nya batterier till våran kamera, därav de vääldigt dåliga iPhone-bilderna. SKA ta tag i det i veckan så att vi kan börja fota bra bilder igen :)

v.19

Ja, jag måste ju fortsätta.. satte ju en bild varje vecka med Wille, så jag får ju inte var orättvis ;) Denna vecka har det nog inte hänt så mycket, mäter även magen varje vecka och den hade ökat 1 cm iaf ;) 
 
 
Vecka 19 idag alltså! Känner dom lite granna varje dag nu, inte jätte tydligt men ibland så ger dom sig till känna. Åtminstone en av dem, är ju omöjligt att känna vem?! :) Och det är mysigt, hade nästan glömt bort hur det kändes. :)
 
Och det där med att promenera mer för att jag börjat känna av fogarna går väl sådär. Går iaf till och från skolan (och en hel del runt omkring i skolan) och det räcker de dagarna jag gör det. För efter det är jag slut ;) Och får även lite sammandragningar om jag går för fort. Men fogarna har iaf inte spökat nå märkvärdigt mer. Läste förresten gammla inlägg i bloggen från då jag väntade Wille och jag klagade visst lite på fogarna då också. Men så hemskt kan det inte har varit då jag inte kommer ihåg det ;)