Amning

I måndagskväll började vi att ge henne ersättning ungefär vartannat mål. Var så himla less på att sitta fastklistrad i soffan och amma. Hur mysigt det än må vara så vill jag få annat gjort också. 
Och det verkar fungera! Gav första målet ersättning vid 20-tiden och sen sov hon till 02 innan hon ville äta. Då fick hon amma och sen sov hon till 06 då hon fick amma igen, Sen vid 9 igår morse fick hon ersättning igen och sen ville hon inte äta förns 14 tror jag det var, så kanske lite väl länge mellan. Men hur som helst så var det samma i natt att efter ersättningen sov hon typ 6 timmar innan mat och tidigare har det varit var tredje timme på natten och typ en gång i timmen under dagarna då hon är vaken. 
Nu kör vi såhär, sen får vi se hur länge et funkar. Kanske mjölken sinar helt nu? Vi får se. 
 
 
Idag har vi varit på öppna förskolan och i samma veva vägt Stella. 3840g vägde hon idag, 3485g förra veckan. Så det var ju en rejäl uppgång :) Snart 4kg!! :Helt otroligt, nästan fyra gånger så tung som när hon föddes. Våran stora lilla tjej! <3 BVC sköterskan trodde nog visst att min mjölk räcker till. Men ja, den räcker ju till om man ammar heela tiden. Den räcker inte till om man vill att det ska gå lite längre mellan måltiderna. 
 
Nu har hon kräkts rätt mycket efter ersättningsmåltiderna, så jag tror vi ska ge lite mindre portioner. Vi behöver ju inte övergöda henne ;) 
 
Nu blir det att börja med middan! Hej hej. 
 
 
 
 
 

Sommar

Helgen har ju varit fantastiskt somrig och skön! Vilket har fått mig att inse att varken jag eller William har några sommarkläder! Så imorgon blir det att åka till stan och shoppa lite :) Dock tänkte jag inte köpa så hemskt mycket till William för han fyller ju år på fredag så då kanske han får något sådant i present ;) Sommarskor ska han iaf få imorgon!

Men som han har längtat efter sin födelsedag och snart är den här! :)
Kalas blir i helgen! Primärt på lördag men blir ett extra på söndag också då många i min familj inte kan på lördag!
Har tänkt ge mig på att göra en angry birds tårta, då det är det som gäller nu ;) Angry birds och Hot wheels är det som snurrar i hans huvud.

Ska se om han kan hjälpa mig med en liten önskelista...

Williams önskelista:
• Angry birds kläder
• En rosa pantern film
• Traktorer och grävmaskiner
• Tavlor
• Kudde

Nej vänta nu! Han har på sig en Angry birds tröja, tittar på rosa pantern på iPaden, där det körde traktorer och grävmaskiner och tittar runt i vardagsrummet när jag nu frågar honom vad han önskar sig ;) Kanske är han influerad av omgivningen i sina svar??? ;)

Om jag får gissa vad han önskar sig och även lägga till vad mamma tycker han borde önska sig så börjar vi om..

Williams önskelista:
• Angry birds grejer (kläder, leksaker, what ever)
• Hot wheels grejer (Han önskar sig nog det men enligt mamma och pappa har han tillräckligt med sånna bilar redan ;)
• Sommarkläder strl 104(ev 98)
• Kepsar
• Sängkläder
• Kalsonger (Då vi nu ska försöka få bort blöjorna)

Nu är lilla damen hungrig, så bäst jag avslutar!

Lägger in lite bilder som blivit tagna sen sist jag skrev.

Fotografering

För någon vecka sedan så fotade Jossan barnen lite och jag har tänkt att göra en ny header till bloggen med bilderna och därför inte visat er dom än. Men jag får aldrig tid/tummen ur att göra en så nu visar jag några bilder för er iaf :) För dom blev så himla fina! 
 
 
Dessa på Stella blev så himla bra! :)
 
William ville inte bli fotad, men tillslut fick hon några fina på han medan han lekte :) 
 

Och den här sista är så himla fin också :) Puss på handen!
 
Tack bästa Jossan för bilderna! <3