Åh vad tråkigt!!

Mamma har fått magsjuka så hon kan inte vara med på begravningen! :( Och då kan vi inte ha fikat där heller! Hatar dessa magsjukor!!!! Stackars mamma.

Som tur är bor pappa i baggböle också. Så fikat blir hos han istället! :)

Dag 25, v.30+6

Bloggar från mobilen inne hos Stella. Har ju kommit på att man kan ha flygplansläge och wifi. :)

Idag har vi varit på vift igen. Vi har bland annat varit till kapellet och fått se Lilly i kistan, men hon på begravningsbyrån rekommenderade oss att inte se henne. Så hon var insvept i en fin filt som vi köpt åt henne. En till henne och en till Stella. Vi fick se lite av hennes kind iaf för att känna att hon var där. Vi lyssnade på låtarna som vi ska ha på begravningen i morgon och lämnade grejer till henne som vi ville att hon skulle ha med sig. Vi hade köpt ett brythjärta som hon och Stella fick varsitt och William la ner några bilar till henne. Samt att hon hade med sig snuttefiltskossan som hon haft med sig hela tiden sen hon dog. ❤
Det blev en fin stund. Kommer bli fint imorgon också!

William funderar mycket kring detta. Han förstår inte riktigt märker jag. Han sa igår till Antes mammas kompis som sa "din lillasyster är jättesöt". "Nej hon är jättedöd". Usch, det kändes lite makabert, men samtidigt kunde vi inte låta bli att skratta lite i smyg åt det. Stackars William, blir nog lite konstigt det här för honom. Men tids nog förstår han väl.

De har ju gjort nytt ultraljud på Stellas hjärta idag som visade att ductus var större igen så nu har de satt in behandling. Frågade läkaren om vilka biverkningar som finns med medicinen (som förövrigt är Ipren) och han sa att hon kan bli förstoppad eller få påverkade njurar så att hon inte kissar på ett par dagar. Kändes ju sådär, men de håller väl koll på det under behandlingen. Hon fick första dosen nu ikväll sen får hon två till med 24 timmars mellanrum. Får hoppas att det hjälper nu så hon slipper op. Nu lär hon väl stå still ännu mer med tillväxten under behandlingen. :/

Imorgon är det ju som sagt begravningen för Lilly. Känns tungt i hjärtat, men samtidigt känner jag att det kommer bli så fint också. Bästa farmor och farfar erbjöd sig idag att de ska ta med sig William hem efter begravningen så han får vara hos dem i helgen! Vet inte vad Ante bestämde med dem men jag tycker det skulle vara toppen för lilleman. Han älskar ju att vara med farmor och farfar! ❤ Dom har ju varit ett så bra stöd för honom (och oss) under den här tiden på sjukhus.

Nu ska jag fortsätta mysa med lillgumman. Måste riktigt njuta nu när vi blir ifrån henne så länge imorgon!




Eller inte..

Nu kom Ante tillbaka från Stella och hon hade tydligen dippat mycket ikväll igen. Läkaren hade fått komma dit och dom ska göra nytt ultraljud på hjärtat imorgon. Får väl se om dom funderar på att behandla ductus nu eller hur det blir.. nu verkar hon ju ändå påverkad av den.
 
Den här kvällen blev ju inte bättre nu direkt..