tradera!

jag har blivit lite fast i tradera igen! oh no! ;) fick hem det här söta setet idag..han kommer bli så snygg i de här :) hehe!

nu är vi i v.35! tänk att det kan vara bara 5 veckor kvar tills vi får träffa honom! :D max 7-8 veckor kvar iaf, det känns helt overkligt! :)

och igår var vi hos malin och alexander och dom fuskarna får ju träffa sin bebbe om typ max 3 veckor, ännu overkligare! :)

han är väldigt på min urinblåsa och urinrör, inte så att jag blir kissnödig utan så att jag inte kan kissa och att det ilar till med jämna mellanrum! vet dock inte om det är fötterna eller händerna han har där nere men huvet är det då inte iaf! för det är något som fladdrar till som typ ett par fötter som blir kittlade ;)

i morgon när ante slutar jobbet så åker vi till bredbyn och firar påsk! ska bli mysigt :) så jag ska dona på lite här hemma tänkte jag, så att vi får komma hem till en fin lägenhet sen :)

har förresten "påsklov" nu :) så skönt att vara student ibland! 

 

Födelsedagskalas och bröllop!

ja som sagt så fyllde ante år i torsdags, då hade vi lite kalas här på kvällen! det var mysigt :)
han fick mycket fina pressenter! fotade lite, eller det var mest thea som agerade fotograf faktist ;)Thea var lite blyg först, för hon såg två stycken hon inte kände igen!Tåran, glömde dock bort att fota innan någon hade ätit av den ;)lite kalas gäster :)

lilla prinsessan :)

sen så har vi varit på bröllop i helgen också! :) helena och jani är nu man och hustru, helt sjukt roligt :) bröllopet var jätte lyckat och dom var så fina! festen blev hur rolig som helst också, fast jag var nykter! ;)

 

utanför kyran som man och hustru för första gången :)

 

 

bröllopstårtan :)

 ja, det är inte lätt att göra sig fin till ett bröllop när man är en liten tjockis! haha :)

blev en sen kväll igår för en gravido, så jag sov till halv tre idag ;) så idag är det slappar/mys söndag som gäller! ska nu öppna min geisha och luta mig bak i fåtöljen!

pusshej!

barnmorskan

jag var hos barnmorskan i morse! allt såg som vanligt bra ut. jag går stadigt upp 1 kg i veckan dock :P haha ja få se nu då, v.34 nu drygt 6 veckor kvar, de vill säga 6 kg till då slutar det på +24 kg isf. om jag nu inte börjar öka ännu mer! hojja, hoppas att det bara rinner av mig sen ;)

tydligen så är det svårt att känna på min mage hur bebben ligger, så hon var lite osäker. först sa hon att han låg i säte fortfarande sedan efter en lång stund sa hon att han kanske låg med huvudet ner ändå. hon sa att om hon fortfarande var osäker nästa gång skulle hon skicka mig på ultraljud. haha nästan så att jag hoppas att hon är lite osäker nästa gång ;)
fast självklart så hoppas vi ju på att bebben ligger med huvudet ner, man vill ju ha en vanlig förlossning!

i morgon fyller ante år, 29 st! storkalas nästa år med andra ord :) i år blir det bara lite fika!

förresten så fick ante ingen restskatt så vi gick plus! woho! rotavdraget fungerar, även för medelsvenssons som vi :)