Äter

Vi kopplade bort sonddroppet imorse och sen dess har hon ätit sina mål idag. Liite mindre portioner än vanligt men superbra ändå! Men då har hon fått diarré idag också. Efter varje måltid har hon bajsat som vatten nästan. Så vi får se vart det leder. Vi skulle troligtvis få åka hem imorgon även om hon har diarré sa läkaren. 
Fick träffa dietisten idag och hon trodde inte att Stella spyr utav maten. Hon jobbar ju som dietist på barnhjärtmottagningen och hon sa att många hjärtbarn kräks mycket. Kan vara att de mår illa av medicinerna eller att det beror på själva "hjärtfelet". Det brukar gå över efter att barnet blivit opererat och fått sluta med medicinerna. Och där är vi ju förhoppningsvis ganska snart. Men som vi pratat om tidigare med dietisten så tyckte hon fortfarande att vi skulle få träffa en logoped eftersom att hon även har problem att svälja maten när hon får smakportioner. Så hon skulle se till att läkarna fixar en remiss till logoped. Det blir nog bra! 

Stella är superduktig att ta medicinen iaf! Men stackaren är väl van vid olika mediciner och bara gapar och sväljer. 


Imorse fick hon in ett babygym. Dessa roar dock inte henne så värst mycket. Men en liten stund gick det bra iaf ;) 


Här hade jag tänkt fota henne när hon låg och sov för hon såg så himla söt ut. Men så fort jag kom fram till sängen öppnar hon ögonen och går från den vänstra bilden till de högra på typ 0,2 sekunder :) Inget dåligt morgonhumör där inte! Godingen! Här sitter vi och ser på bonde söker fru :) Ser ni vilken fin kabeldragning de har här på sjukhuset? ;)

Har skrivit detta inlägg lite uppdelat få jag fått annat att göra under tiden ;) Så om det blev lite virrigt så är det därför. Nu ska jag krypa ner under täcket och se klart filmen innan det är dags att sova! Uppdaterar er mer imorgon!