Sjukhusbesök

Igår var vi på öron-näsa-halsmottagningen för ett hörseltest som görs på alla extremprematurer. Skulle egentligen ha blivit gjort strax efter att vi blev utskrivna från barn 4 i april. Men det hade blivit någon miss med det. Men hon var inte alls med på noterna igår. Så testet gick inte att göra. Läkaren kunde iaf kolla henne i öronen och såg att det var vätska kvar från öroninflammationen. Så vi skulle låta den läka ut och återkomma till våren. Det finns ju ingen misstanke om att hon skulle vara hörselskadad så det var ingen brådska. 

Sen idag har vi varit på röntgen och barnhjärtmottagningen. Nu har dom tagit lung-/hjärtröntgen och gjort en inspelning med ultraljudet och skickar nu ner det till Göteborg. Sen blir vi kallade därifrån. Det känns spännande. 
Hon var så duktig idag på sjukhuset, skötte sig snyggt! :) Och det var så kul för det var samma läkare idag som tog hand om Stella när hon plockades ut ur min mage. Supergullig läkare som jobbar både på barn 4 och barnhjärtat. 

Alltid när vi är på sjukhuset blir Stella överöst med komplimanger. Alla tycker att hon är så himla fin. :) Man blir så mallig som mamma. Säkert säger de så om alla barn, men varför inte suga åt sig? ;) 

Vi har även ett besök kvar denna vecka. På torsdag ska vi träffa Logopeden. Hoppas det blir givande! :)#1 - - Anna:

Hon är extremt söt! Så var stolt o mallig du! =)

#2 - - Åsa Linus mamma:

Öron näsa för hörseltest är det nå alla ska göra? Har vi då aldrig gjort vad jag vet.

Svar: Åsa: Alla födda före vecka 28. De gör inte det vanliga bb-utskrivnings hörseltestet när man skrivs ut från barn 4 när barnet är fött före v28. De missade att skicka remiss för Stella så de kan nog ha missat för Linus med!
Emma

#3 - - Åsa Linus mamma:

Ok. Ja det enda som (vad jag kommer ihåg..) är gjort var en snabb koll med nå som klingade vid örat av en sköterska på "56:an" i Sunderbyn :-)
Tror dock Linus har "nog så bra..." :-)
God Jul!