Göteborg

Idag har vi varit på barnhjärtmottagningen med Stella. Var två månader sen vi var där nu och det har hänt en hel del sen dess! Var en aning svårare att få henne att vara stilla för EKG och ultraljud. Men det är tur det är så himla bra personal där som kan underhålla små barn :) 


Nu är hon så stor att hon lekte med brorsan i väntrummet :) 
Det kändes stort på något vis! Hon var ju så himla pyttig när vi var där första gången. :)


Vi lyckades få henne att ligga still för EKG och blodtryck en stund. 

Ska se om jag kommer ihåg att ta några fler bilder nästa gång, även inne i ultraljudsrummet. Det är så himla mysigt därinne. Kan vara kul att ha kvar sen tänker jag. :) 

Under tiden vi var där ringde de till Göteborg och fick då höra att de precis idag bestämt att Stellas operation blir den 4/3 och skickade kallelse idag. Så då får vi väl den i brevlådan snart då! Så spännande! Självklart är jag nervös över att hon ska sövas. Men det känns väldigt skönt att det äntligen ska bli av! Snart är hon precis som vilken bebis som helst. Inte samma oro vid sjukdom angående vätskebalansen osv. Men som sagt, kommer nog vara ett nervvrak på operationsdagen. Huvva. 

Nu har klockan rusat iväg alldeles för långt. Dags att sova för länge sen, men blev tvungen att plugga inför ett seminarium i den andra kursen jag läser nu. Jobbigt att hålla koll på två kurser samtidigt. Tur det finns påminnelse på telefonen ;) 

Natti natti!