Barnen

När jag kom hem från skolan efter lunch idag så kände jag bara att jag måste få gå ut i det fina vädret. Så tog med mig barnen och gick ut. Lekte lite med Wille, och satt sedan och solade på en bänk medan han roade sig själv. Det var välbehövligt kände jag. 
 
 
 
 
 
Det var underbart väder idag. Solen värmde, fåglarna kvittrade och det kändes verkligen som vår. Inga mer bakslag nu, tack! Nu vill jag blicka fram mot sommaren :) 
Vid halv tre gick vi in och åt mellis för att sedan invänta Malin och Hardy. William skulle visa Hardy vad Skylanders är för något. Så de spelade först lite tv-spel och sen lekte de på Willes rum. Storkillarna. 
 
 
Innan jag åkte hem efter skolan åkte jag förbi och köpte en begagnad lära-gå-vagn till Stella. Den vi hade är en sån klassisk i trä från typ brio. Men den tycker jag är så himla livsfarlig. Den rullar ju iväg och är så tung. Och ramlar hon och in i den så lär hon ju slå sig sönder och samman. ;) Så det fick bli en lättare i plast. 70 kr var det verkligen värt! Stella älskar den, har lekt med den hela eftermiddagen och hon kunde gå med den!! Hon börjar faktiskt vara rätt stabil nu, så himla roligt :) 
 
 
Testar lägga in en film och hoppas på att det fungerar. Skulle vara kul om man kunde få dem i inläggen :)
 
 
 
Lilla busmonstret vårat :) 
 
Nu blir det att hoppa i säng, morgondagen blir ofrivilligt lugn! Har inte fixat nån barnvakt så kan ändå inte plugga. Det ända vi har inplanerat i morgon är att jag ska till ljusbehandlingen. Hade jag skrivit om det förresten? Om inte så har jag iaf fått börja gå på ljusbehandling för min psoriasis. Jätteskönt!