Packlista och klippstuga

Gokväll! 
Håller på att skriva packlista inför morgondagen. Känns som man kommer glömma något. Vad tusan kan vi behöva ha med som jag glömt? ;) 
Stellas packning lär bli störst! Vagn,larm, stavmixern, mat, medicin, blöjor, kläder osv......

Ikväll har Nina och Eric varit här. Klippte Eric och då gick äntligen Wille med på att klippa sig också :) Han ville vara likadan som idolen såklart ;) 


Sen ville han att Eric skulle natta honom. Hjälpa med tandborstningen och läsa :) Sötungen våran. Känns lite konstigt och jobbigt att vi ska vara ifrån han några dagar nu. Har passat på att mysa extra i helgen. Jag och Wille var ute på skattjakt tidigare idag. 


Och han fick lördagsgodis och tvspelstidning :) 

Ja och som svar på en kommentar så kommer William ju inte följa med oss. Landstinget betalar inte för syskon och vi kände att det säkert inte skulle vara nån höjdare för han att följa heller. Så han ska få vara med moster Anna och Fredrik. Anna som jobbar natt på akuten hade turligt nog ledigvecka nu :) Kusin Thea som faktiskt har sportlov nu också kommer dock tyvärr inte vara hemma. Men kanske Alice kommer vara där? Jag vet inte, men han får det nog mysigt iaf :) 

Ny ska jag fortsätta med packlistan här! Uppdaterar under dagarna här :) Kram på er!