Tillbaka!!

Ja nu har telefonen kommit tillbaka så nu ska jag vara tillbaka :) 

Idag har jag varit hemifrån hela dagen, kom nyss hem. For imorse vid 8.30 och lämnade Wille på förskolan. Åkte sen till skolan och har haft seminarium och samtalsövningar hela dagen. Kl 15 hade jag tid på ljusbehandlingen för första gången. Har fått remiss dit för min psoriasis. Den har senaste tiden blivit värre och värre. Beror väl förmodligen på allt vi varit med om senaste året. Supersnabbt ståsolarium var det som ;) Av med kläderna, in i som ett skåp som var som ett solarium, på med "solglasögon" och tryckte på en knapp. Ljuset lyste i 20 sek sen var det klart. Detta ska jag göra tre gånger i veckan i minst fem veckor och max tio veckor. Hoppas det hjälper :) 

Efter det åkte jag till graven för lite ensamtid med Lilly. Skönt att få gråta i fred. 


Det var ganska mycket snö kvar. Längtar tills jag får göra vårfint. ❤️

Prästen som höll i Lillys begravning och Stellas dop jobbar i kyrkan på campus (universitetet). Hon berättade för mig att de brukar ha sorgegrupper där. Så nu när jag började plugga igen i januari sökte jag upp henne och sa att jag ville vara med. De skulle starta en grupp när de fått ihop minst fem medlemmar. Förra veckan startade de, jag kunde tyvärr inte vara med då, men imorgon ska jag dit. En gång i veckan kommer vi träffas. Då ska vi ha med oss en bild på den vi sörjer. Känns spännande. 

Efter jag hade varit vid graven idag åkte jag till mamma och Bosse och åt middag. För kl 18.30 skulle jag till Sara och Mattias i Vännäs på Me&i party. Köpte ju så mycket sist så det blev inget idag. Var mest dit för att det är trevligt :) 

Och nu är jag som sagt hemma äntligen! Imorgon blir nästan lika fullspäckad med grejer. 


Myser nu med denna sovande bebis som egentligen likagärna kunde ligga i sin säng. Men jag behöver mysa lite :) 

Hörs imorgon! ❤️